Irinel Columbeanu are o relație specială cu fiica sa. Se înțeleg numai din priviri

columbeanu_main.jpg

irinel columbeanu, irina columbeanu
Irinel și Irina Columbeanu se înțeleg foarte bine
foto: Dorin Constanda

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu defila pe la evenimentele mondene însoțit de frumusețile zilei și își încheia ziua cu un chef de pomină în club. Omul de afaceri este acum partenerul perfect pentru fiica sa în vârstă de 10 ani.

La 60 de ani, era și timpul ca Irinel Columbeanu să se cumințească! Omul de afaceri a venit însoțit de Irina la Gala Performanței și Excelenței de miercuri seară, 8 noiembrie. Cei doi au format un cuplu tată-fiică foarte simpatic.

E limpede că postura de părinte singur l-a făcut pe Irinel Columbeanu să se apropie de fiica lui. Imaginile surprinse de fotoreporterul Click! la evenimentul organizat la Ambasad’Or demonstrează că cei doi au o relație specială.

Îmbrăcată într-o rochie neagră asimetrică, fără mâneci, cu paiete, o geacă lungă albă matlasată și balerini din dantelă, Irina și-a privit tatăl cu un aer ghiduș la intrarea în restaurant, apoi a pozat ca o adevărată profesionistă la panou.

columbeanu.jpg

irinel columbeanu, irina columbeanu
Irinel și Irina Columbeanu la Gala Performanței și Excelenței
foto: Dorin Constanda

 

Cu o silueta longilină, părul castaniu bogat și zâmbetul ei cald, Irinuca le-a amintit tuturor de mama ei, Monica Gabor. Stabilită acum peste Ocean, Monica avea 19 ani când a devenit mamă. Căsnicia ei cu Irinel Columbeanu s-a sfârșit în 2011, printr-un proces dureros, a cărui miză a fost chiar custodia Irinucăi. Într-un final, cei doi s-au înțeles ca Irina să rămână în România, la tatăl ei. Anul trecut, Irinel a fost de acord în sfârșit, după mulți ani de opoziție neînduplecată, ca fiica lui să-și viziteze mama în America.

monica-irina-columbeanu-768x391.png

Monica Gabor și fiica ei, Irina
foto: Sorin Stana
Loading...

Citește și