Irina Rimes, cu mama de mâna la avanpremiera filmului despre albumul ei! Seamănă?

irina_rimes.jpg

irina rimes film album despre el
Irina Rimes a umplut sala unui cinematograf la avanpremiera filmului despre albumul ei
Foto: arhivă personală

Premieră pe piaţa muzicală din România! Irina Rimes, interepta pieselor "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi" sau "Bandana" a umplut sala unui cinematograf din Bucureşti. Artista şi-a prezentat filmul albumului, proiect inedit cu care niciun alt artist, chiar şi consacrat, nu se poate lăuda la noi. Cântăreaţa, originară de peste Prut, a fost însoţită de mama ei, cele două fiind extrem de emoţionate.

Înainte cu o zi de lansarea primului album din cariera sa, “Despre el”, Irina Rimes (26 de ani) şi-a prezentat filmul albumului. Avanpremieră a avut loc într-o sală a unui cinematograf cunoscut din Bucureşti la care au fost prezenţi apropiaţii vedetei. Printre ei, artiştii Raluka, Ana Baniciu, Andi Bănică, Lora, Nicoleta Nuca, The Motans, dar şi câţiva fani norocoşi care şi-au câştigat biletul în urmă unui concurs ce s-a desfăşurat pe pagină de Facebook a Irinei.

irina_si_mama.jpg

irina rimes mama album film
Artista a fost susţinută de mama ei
foto: captură video

La eveniment artista a fost însoţită de mama ei şi a devenit nostalgică în prezenţa ei. Solista şi-a amintit că a avut o copilărie frumoasă, dar că dincolo de jucării, ştia să scrie şi să citească. "A fost frumos. Am copilărit la ţară. Compuneam poezii de când eram în clasa 0. Îmi aduc aminte că am învăţat să cânt, să scriu şi să citesc, acasă", a mărturisit Irina la evebiment.   

Filmul “Despre el” este povestea albumului ce urmează să fie lansat joi (19 octombrie), la Hard Rock Café. De ţinutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. Alături de Irina Rimes a jucat în filmul de prezentare Ivan Claudiu Victor.

 

Loading...

Citește și

 • irina rimes iulia albu tinuta trofeu wow

  După ce în luna mai au lansat piesa “Cupidon”, care le-a adus 10.000.000 de vizualizări pe Internet, Irina Rimes (25 de ani) şi Guess Who (alias Laurenţiu Mocanu- 31 de ani) se mândresc acum şi cu videoclipul mult aşteptat.

 • irina rimes media music awards

  Irina Rimeş şi-a convins fanii că este cea mai simpatică artistă, titlu care i-a revenit marţi seara la Media Music Awards, dar aceasta nu a fost singura ei distincţie. Artista, originară de peste Prut, a plecat acasă şi cu premiul pentru cel mai bun artist dintre vocile noi ale momentului. Pentru eveniment, bruneta, de 25 de ani, a adoptat o ţinută îndrăzneaţă din latex, care a scos la iveală partea rebelă a tinerei soliste.

 • irina rimes iulia albu tinuta trofeu wow

  Nu are succes doar în cariera muzicală, ci primeşte aprecieri şi pentru ţinuta vestimentară. Irina Rimes a reuşit să o convingă pe temuta Iulia Albu că se îmbracă cu stil la evenimentele mondene şi a primit un trofeu "Wow", distincţie la care nici măcar nu îndrăznea să viseze. Artista, originară de peste Prut, mărturisea recent că are o stilistă cu care se consultă, dar că majoritatea hainelor le achiziţionează după gustul ei.

 • irina rimes visele

  Irina Rimes, cântăreaţa originară din Republica Moldova, a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România. Piesa ei "Visele" se aude pe toate posturile de radio, în cluburi şi la terase, şi este numai bună pentru petrecăreţi. Artista, care până la acest hit, era cunoscută doar la Chişinău, a strâns rapid aproape un milion de vizualizări pe Internet şi a pierdut numărul fanilor.