Irina Nicolae a făcut tratamente de fertilizare? Răspunsul artistei care a născut o fetiță

irina_asia.jpg

irina nicolae
Irina Nicolae a ținut secretă sarcina
foto: arhivă personală/OK! Magazine

Irina Nicolae (40 de ani) trăiește de două luni și jumătate bucuria de a fi mamă. Artista a născut la începutul lunii februarie, după o sarcină extrem de discretă, de care n-a știut decât foarte puțină lume. Irina a vorbit despre fetița ei și despre viața ei în Budapesta într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine.

Irina Nicolae a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că a devenit mamă, la începutul lunii februarie. Fosta componentă a trupei A.S.I.A. n-a făcut niciodată un secret din faptul că-și dorește foate mult să devină mamă, însă atunci când a rămas însărcinată a evitat să se afișeze cu burtica de gravidă. Cum Irina și soțul ei locuiesc în Budapesta de ani buni, n-a fost prea greu pentru ei să ”ascundă” sarcina.

Vedeta a vorbit pentru prima oară despre sarcină și despre primele ei săptămâni în postura de mămică într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine. Întrebată dacă a recurs la tratamente de fertilizare pentru a rămâne însărcinată, Irina a evitat un răspuns direct. ”Există un singur răspuns: Dumnezeu! El e cel care decide când, cum și în ce fel îți este îngăduit să primești acest dar.”

Irina simte că venirea pe lume a micuței Scarlett-Maria a împlinit-o ca femeie, soție și mamă. ”Sunt și am fost un om fericit, dar venirea pe lume a micuței mi-a adus împlinirea ca femeie, soție și mamă. Simt că avem multe de oferit și cu siguranță de primit. Am așteptat și dorit acest copil mult prea mult că să ne încurcăm în detalii de genul orelor de somn ș.a.m.d, dar chiar și la acest capitol sunt un om norocos: dorm legat chiar și cinci ore pe noapte”, a dezvăluit vedeta.

Citiți în OK! Magazine cum se descurcă Marius Vizer în postura de tată și ce șanse sunt ca Irina să se întoarcă împreună cu familia ei în România.

Loading...

Citește și