Irina Fodor a recunoscut că își invidiază sora mai mică. Cum arată cumnata lui Răzvan Fodor

irina-fodor-razvan-fodor.jpg

irina si razvan fodor
Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de 10 ani
foto: arhivă personală

Irina Fodor, reporter la “Vocea României” (PRO TV) şi soţia lui Răzvan Fodor, a prezentat luni seara “OK! Vip Kids – Christmas Party”, eveniment organizat de revista OK! România și găzduit de centrul de evenimente Signature din Bucureşti. Vedeta nu a venit singură, ci alături de fiica şi de sora ei, despre care ne-a povestit mai multe detalii.

Luni, 9 decembrie, revista OK! România a organizat "OK! Vip Kids – Christmas Party”, o petrecere pentru copiii vedetelor, la care au venit Gaşca Zurli, magicianul Teo, dar şi Moş Crăciun cu sacul plin. Prezentatoarea evenimentului a fost Irina Fodor (31 de ani), care a venit însoţită de fiica ei şi a lui Răzvan Fodor, Diana (8 ani), dar şi de mătușa micuței, adică sora ei mai mică cu 11 ani. „Pe sora mea o cheamă Teodora, are 20 de ani, este cu 11 ani mai mică decât mine, este studentă la Drept şi o invidiez. Este într-o zonă cu totul diferită de cea în care sunt eu, este mai aşezată, mai pragmatică, mai calmă. Bine, nici eu nu sunt zurlie, doar că suntem într-adevăr diferite pe zona asta a carierelor. Ea a zis că nu-i place să facă ce fac eu, pentru că este prea mare agitaţie în televiziune”, ne-a povestit Irina.

irina-fodor-fiica-sora.jpg

irina fodor
Irina Fodor, alături de fiica și de sora ei
foto: Click!

Cât despre fiica ei şi a lui Răzvan Fodor, Irina ne-a povestit că Diana vrea să fie chirurg. „Diana s-a hotârât să fie chirurg, dar a mai vrut să fie şi medic veterinar, stomatolog, dar are tot timpul să se hotărască la ceva”, ne-a mai povestit Irina Fodor.

Evenimentul OK! White Christmas Party driven by Opel a fost realizat cu sprijinul sponsorilor și partenerilor: Aqua Carpatica, Next, Doppleherz, Leroy Merlin, de Azi, Tort design, Lego, Haribo, Alka, Momki, Eventlicious, Signature Events, Manute fericite, Gasca Zurli, Opera Comica pentru Copii, Creative Arts.

 • Amalia Enache și micuța Alma
  foto: Sever Gheorghe
 • Andreea Bălan și Andreea Antonescu au devenit de nedespărțit după ce au reunit trupa Andre
  foto: Sever Gheorghe
 • Augusta Dumitrașcu și Luca. Băiețul ei și al lui Andreas Petrescu va împlini 5 ani luna aceasta
  foto: Sever Gheorghe
 • Augusta Dumitrașcu și Luca. Băiețul ei și al lui Andreas Petrescu va împlini 5 ani luna aceasta
  foto: Sever Gheorghe
 • Cristina Șișcanu și micuța Petra
  foto: Sever Gheorghe
 • Dinu și Deea Maxer au ieșit la eveniment cu Andreas și cu bebelușa de nici două luni
  foto: Sever Gheorghe
 • Irina Fodor și micuța Diana, comorile lui Răzvan Fodor
  foto: Sever Gheorghe
 • Irina Fodor și sora ei mai mică, Teodora
  foto: Sever Gheorghe
 • Oana Roman și micuța Isa s-au distrat de minune
  foto: Sever Gheorghe
 • Marian Ionescu, o prezență rară la evenimente mondene
  foto: Sever Gheorghe
 • Octavia Geamănu și Marian Ionescu, alături de fiul lor, Andrei
  foto: Sever Gheorghe
 • Simona Pătruleasa și Octavia Geamănu, două mămici în mare formă
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/12

Ce vedete au participat la "OK! Vip Kids – Christmas Party”

La petrecerea OK! Vip Kids – Christmas Party s-au distrat alături de copiii lor Simona Pătruleasa, Amalia Enache, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Irina Rimes, Edward Sanda, Radu Sârbu, Tily Niculae, Deea şi Dinu Maxer, Bya de la „Vocea Turciei”, Diana Enache de la Ştirile Pro TV, Cristina Şişcanu, Denis Ştefan și mulți alții.

Citește și:

Cum s-au distrat vedetele şi copiii lor la White Christmas Party

Soția lui Răzvan Fodor şochează: “Pierderile de memorie au început odată cu sarcina”

 

Loading...

Citește și

 • irina si razvan fodor

  Actorul de 44 de ani suferă de astm, însă a plecat în Filipine să concureze la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) pentru marele premiu de 30.000 de euro. Soția lui Răzvan Fodor, Irina (31 de ani), reporter la PRO TV, se teme pentru viața lui, însă are încredere că se va întoarce sănătos acasă, unde îl așteaptă alături de fiica lor, Diana (8 ani).

 • Andreea Ibacka a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu cinci luni, pe care a numit-o Namiko (nume japonez n.r) iar de atunci pregătirile pentru botez au fost în toi, chiar dacă mămica a dezvăluit că a amânat evenimentul. Andreea Ibacka și Cabral au hotărât ca botezul, dar petrecerea de după ceremonia de creștinare să aibă loc în luna mai, atunci când timpul de afară este prielnic pentru organizarea acesteia în aer liber.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1