Irina Columbeanu: «Ador costumele de baie, rozul şi matematica»

14-vedete-foto-1-2017.07.24-interviu-irina-columbeanu-06.jpg

Irina Columbeanu a acordat primul interviu pentru emisiunea „Ambasad’Or Play” prezentată de fetele lui Nicuşor Stan, Ana şi Nicole
Foto: mirceapopa.ro

Are numai 10 anişori, dar este deja obişnuită cu viaţa de vedetă. Fiica lui Irinel Columbeanu a mai bifat o premieră: a acordat luni primul interviu pentru o emisiune tv dedicată în exclusivitate ei, „Ambasad’Or Play”.

Irinuca abia a trecut în clasa a cincea, dar ştie deja cum se defilează pe podium, a avut o expoziţie de pictură, are propriul canal de YouTube, „Irina’s Vlogs”, unde publică filmuleţe despre viaţa ei, şi este frecvent urmărită de paparazzi. Cu toate acestea, la filmarea pentru acest interviu a venit însoţită şi de tatăl ei, Irinel Columbeanu, şi de una dintre bone şi a fost extrem de ascultătoare.

A fost luată la întrebări de fetele lui Nicușor Stan

irina_columbeanu_ana_si_nicole_stan.jpg

irina columbeanu ana nicole stan
Irina Columbeanu este prietenă cu fetele lui Nicușor Stan, patronul de la Ambasad'Or, locul unde au loc și filmările pentru emisiune
foto: mirceapopa.ro

Deloc emoţionată, Irina a răspuns tuturor întrebărilor, fără fiţe de vedetă. De altfel, micuţa a şi motivat ce o face să fie atât de deschisă cu cei care sunt curioşi: „Îmi place să vorbesc despre viaţa mea, să arăt ce fac în fiecare zi”. Deşi toată lumea o vede manechin, aşa cum a fost mama ei, Irina explică: „Nu ştiu încă ce-o să mă fac când o să fiu mare, dar s-ar putea să fiu manechin. Toate la timpul lor”. De asemenea, Irina a mai vorbit despre ce face în timpul liber şi despre pasiunile ei: „Mă plimb prin parc sau stau acasă. Îmi place să mă uit la seriale pe Internet. Ador rozul, costumele de baie şi pantalonii scurţi, pastele quatro formaggi, pisicile şi matematica”.

În ceea ce priveşte vacanţa, Irina şi Irinel Columbeanu tocmai s-au întors de pe Litoral şi nu au planuri bine conturate pentru perioada următoare. „Vom vedea ce facem, abia am venit de la mare”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

Adela Diaconu este producătoarea emisiunii

adela_diaconu_irina_columbeanu_ana_si_nicole_stan.jpg

adela diaconu irina columbeanu ambasad'or
Adela Diaconu este producătoarea emisiunii „Ambasad'Or Play”, așadar a asistat și coordonat interviul din spatele camerelor de luat vederi
foto: mirceapopa.ro

Emisiunea „Amba­sad’Or Play” e produsă de Adela Diaconu şi prezentată de fetiţele gemene ale lui Nicuşor Stan, Ana şi Nicole. Prima ediţie, cea dedicată în exclusivitate fetiţei Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu, va fi difuzată la 5 august, la Nova TV, iar show-ul va putea fi urmărit de acum în fiecare sâmbătă, de la 18.30, şi în reluare duminică, de la 12.30.

„Ambasad'Or Play” by Ana & Nicole Stan se prezintă ca fiind singura emisiunea tv din România unde copiii îi descos în interviuri pe „oamenii mari”, personalități și vedete românești pe val. Simpaticele prezentatoare s-au obișnuit deja cu rolul lor, căci au filmat deja în avans pentru primele ediții ale emisiunii, cu Mihai Leu, designerul Ionut Glăvan, campioana olimpică Monica Roșu, violonista Graziella, Președintele Federației Române de Fitness și Gabriel Toncean. Ana și Nicole Stan și-au propus să obțină de la fiecare invitat dezvăluiri interesante despre copilărie și adolescență, despre preferințe în materie de filme, mâncare, jocuri, timp liber, dar și despre viața privată. De asemenea, cele două micuțe prezentatoare vor prezenta principalele tendințe în modă și trucuri de infrumusețare. 

Adela Diaconu are pe mână patru emisiuni tv în Brașov

14-vedete-foto-2-adela-diaconu.jpg

adela diaconu nova tv brasov
Fostă sportivă de performanță, Adela Diaconu lucrează în televiziune de peste 10 ani
foto: arhiva personală

 

„Emisiunea mai conţine și alte informaţii utile, subiecte de interes atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi. Cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vor oferi spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii va primi cele mai bune recomandări pentru copii și adulți. Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adoră ceea ce fac și acest lucru se va vedea și pe micile ecrane. Ele sunt obișnuite încă de mici cu camerele și reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de modă din România - Bucharest Fashion Week, iar alături de tatăl lor, antreprenorul și wedding planner-ul Nicușor Stan, participă la evenimente culturale importante. «Ambasad'Or Play» este locul în care cei mici își vor întâlni vedetele preferate și îi vor descoperi cum erau aceștia în copilărie, prin interviuri educative, prin care vor înțelege mai bine că, fără muncă, ambiție și perseverență nu ai cum să reușești în viață și în ceea ce vrei să profesezi. Informația va ajunge mai ușor la ei și va fi mai interesant să asculte astfel, printre întrebări legate de jocuri, relaxare, vacanță, preferințe vestimentare și gastronomice, și sfaturi de viață utile pentru atunci când vor crește. Părinții vor primi toate noutățile și informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști din aceste domenii”, spune Adela Diaconu, care are o experiență de peste zece ani în televiziune și produce pentru televiziunea din Brașov alte trei show-uri tv despre fashion și lifestyle.

 

Loading...

Citește și