Ionuţ Iftimoaie şi-a pierdut tatăl şi s-a întors acasă din Africa

i12-3-neata-1.jpg

Ionuț Iftimoaie, alături de concurenții-vedetă de la emisiunea ”Ultimul trib”

Concurenţii de la show-ul ”Ultimul trib”, ce va debuta la Antena 1 în 13 septembrie, par loviţi de un blestem. Mai întâi Dima Trofin şi-a pierdut sora, iar acum Ionuţ Iftimoaie este în doliu, după ce tatăl s-a stins din viaţă. Ambii concurenţi s-au întors mai repede acasă din aventura africană.

Ionuţ Iftimoaie (40 de ani) traversează cele mai grele momente din viaţa sa. Tatăl său a murit fulgerător, în timp ce el se afla departe de casă, la filmările emisiunii ”Ultimul trib”, care va debuta pe 13 septembrie, unde va participa în calitate de concurent. Fostul luptător K1 şi-a încercat norocul pentru a câştiga premiul de 100.000 de euro.

i22-3-neata-2.jpg

Ionuț Iftimoaie, alături de tatăl său și de doi dintre copii

 

Vestea morţii tatălui său a căzut ca un trăsnet pentru Ionuţ, care a luat imediat avionul cu destinaţia Bucureşti. Anunţul decesului a fost făcut chiar de Ionuţ Iftimoaie, prin intemediul unui mesaj pe care l-a publicat pe contul său de Facebook, în dreptul unei imagini cu părintele său. “Mi-e greu să-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună... Mi-e greu şi mie să accept... dar trebuie.... Odihneşte-te în pace, TĂTICULE”, a scris concurentul de la “Ultimul trib”.
Mesajele de susţinere pentru fostul luptător K1 au sosit rapid pe pagina sa de facebook. Ionuţ Iftimoaie nu este singurul participant al emisiunii care trece prin astfel de clipe, după ce zilele trecute, un alt concurent, de la aceeaşi emisiune, şi anume, fostul cântăreţ Dima Trofin (29 de ani) a aflat că sora lui de 45 de ani a pierdut bătălia cu o boală necruţătoare: cancerul la sân.

Moartea surorii acestuia a survenit în timp ce artistul se afla în Madagascar. Fostul solist din trupa LaLa Band şi actor în „Pariu cu viaţa” îi e recunoscător pentru cariera pe care o are în România, sora lui mai mare fiind cea care îl înscrisese la castingul serialului care l-a făcut celebru.

i32-3-neata-3.jpg

Tatăl campionului de K1 își iubea enorm nepoții

“Fără Rodica nu aş fi putut face nici 30% din ceea am făcut până acum. M-a ajutat din toate punctele de vedere. Până şi la castingul pe care l-am dat la PRO TV ea m-a înscris. Şi aşa mi s-a schimbat viaţa”, a povestit solistul într-un interviu pentru revista Tango. Şi tot el mărturisea că mai are o soră, Iana, care îi e şi ea la fel de dragă. “Pe surorile mele nici nu pot spune că le iubesc. Le ador! M-au ajutat extrem de mult în momente foarte grele”, a mai spus Dima, care şi-a deschis o afacere profitabilă, un restaurant, iar acum participă la reality-show-uri.

i42-3-neata-4.jpg

Dima Trofin și Rodica, sora lui, care a murit de cancer

Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofin concurează la ”Ultimul trib” alături de: Dorian Popa, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei, dar şi de o echipă de sportivi şi alta formată din oameni de rând. În final doar opt membri mai rămân în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Ionuţ Iftimoaie are o familie frumoasă

Ionuț Iftimoaie este căsătorit de 12 ani cu Maria (34 de ani) și au împreună trei copii: Nicholas (10 ani), Nicol (9 ani) și Ioana, în vârstă de trei ani și două luni. Campionul K1 locuiește cu familia în localitatea Comănești, judeţul Bacău, unde duc o viață liniștită.

i52-3-neata-5.jpg

Ionuț și soția lui, Maria

Cea mică este la grădiniță, iar cei doi copii mai mari sunt elevi acum în clasa a lV-a. “Merg la pian, la înot, iau lecții de engleză. Văd că le place foarte mult, lucru care mă încântă, ca mamă… Mă bucur mult și de Ionuț, că se implică foarte mult în familie”, declara, pentru Click!, Maria Iftimoaie, care are o afacere cu haine.
Loading...