Ioana Ginghină a divorțat şi în acte de Alexandru Papadopol. Cum au împărțit 12 ani de iubire

ginghina.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au avut la dispoziție 30 de zile după divorţul la notar pentru a se împăca, însă decizia lor a rămas aceeași. Astfel că, astăzi, 23 iulie, actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se despart oficial și fiecare va merge pe drumul lui. Click! a aflat ce vor face actorii după semnarea actelor de divorţ.

Acum o lună, toată lumea era surprinsă că Ioana Ginghină (41 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) divorţează după 12 ani de mariaj. Problemele celor doi sunt mai vechi, de peste un an, însă acum au decis să-şi spună „Adio!” şi să se separe.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au făcut partajul bunurilor comune

Ioana Ginghină rămâne cu casa şi cu îngrijirea fetiţei lor, Ruxandra (11 ani), iar Alexandru Papadopol va avea program de vizită şi de stat cu copilul. Din păcate, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns la despărţire după o frumoasă poveste de dragoste înfiripată pe vremea când filmau pentru telenovelele de la Acasă TV. Ei au jucat împreună în producţia „Daria, iubirea mea”, realizată de producătoarea Ruxandra Ion, cea care i-a dus în fața altarului și care le-a botezat fetița.

Ginghină și Papadopol își continuă cariera separat

Cariera Ioanei Ginghină a continuat şi a jucat în mai multe producţii, cel mai recent serial fiind „O grămadă de caramele” de la Happy Channel. Click! a aflat că după ce vor termina actele de divorţ, unde vor merge împreună cu fiica lor, Ruxandra, Ioana Ginghină va participa la un casting pentru un nou proiect, iar Alexandru Papadopol se va îndrepta către celelalte proiecte ale lui în teatru, televiziune și şcoala de cinema pe care o are.

Ioana Ginghină vrea să-și refacă viața după divorțul de „Papi”

„Ioana Ginghină îşi trăieşte viaţa în continuare, nu mai vrea să privească în urmă. Se distrează, iese în oraş şi nu refuză nici o ofertă. Ioana Ginghină speră să-şi găsească pe cineva, la un moment dat, însă momentan îşi doreşte să petreacă mai mult cu familia ei din Sibiu”, ne-au spus surse apropiate Ioanei Ginghină. În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Papadopol, surse din apropierea lui ne-au mărturisit că „nu-i place să vorbească despre viaţa de familie, e mai taciturn şi nu poţi să intri cu cizmele în viaţa omului dacă el nu vrea să-ţi împărtăşească detalii despre el”.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au mers la notar pe 19 iunie

Pe 19 iunie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au mers la notar pentru partaj şi detalii legate de divoţ, iar apoi ea a fost la petrecerea OK! Magazine, unde ne-a spus la ce înțelegere a ajuns cu „Papi”. „Am fost astăzi (19 iunie 2019 - n.r.) la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a spus, pentru Click!, Ioana Ginghină, fostă Papadopol.

Citește și:

Detalii șocante despre divorț. Ioana Ginghină și fiica merg la psiholog, Papadopol “vrea să-și trăiască viața”

EXCLUSIV Ioana Ginghină: «Am divorțat și sunt fericită». Totul despre partaj și custodie

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1