Detalii șocante despre divorț. Ioana Ginghină și fiica merg la psiholog, Papadopol “vrea să-și trăiască viața”

ioana-si-papi-la-inceputul-relatiei.jpg

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

Aflată în prag de divorţ după 12 ani de mariaj, actriţa Ioana Ginghină (41 de ani) şi-a încărcat bateriile săptămâna trecută în sânul familiei, la Costineşti. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe actriţă la cumpărături cu vărului ei, Vlad (36 de ani), cel pe care l-a şi cununat împreună cu încă soţul Alexandru Papadopol (44 de ani). Ioana purta o pereche de pantaloni scurţi, etalându-şi astfel picioarele superbe.

Îmbrăcată lejer de vară, cu maieu negru şi blugi scurţi crestaţi, Ioana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în parcarea unui hypermarket din Constanţa, alături de Vlad. Cei doi au dat o raită prin magazin pentru cumpărături. 

12_mare.jpg

Ioana și vărul ei au vorbit continuu și au atras privirile curioșilor
Fotografii: BLITZ

„Ioana a fost la Costineşti la bunica ei, străbunica lui Ruxi (fiica de 11 ani a actriţei şi a lui Alexandru Papadopol – n.r.). Acolo au sărbătorit ziua de naştere a vărului Vlad care îi e actriţei şi fin de cununie. Au fost împreună la cumpărături şi au stârnit curiozitatea celor din jur care ştiau de problemele din mariajul Ioanei”, ne-au spus surse apropiate familiei.

Potrivit surselor, Ioana şi Papi vor divorţa săptămâna viitoare la notar după 12 ani de mariaj. „Discuţiile aprinse între Ioana şi Papi au început din senin anul trecut, în timpul vacanţei de vară. Ruxi a încercat de câteva ori să îi potolească, dar nu a reuşit. 

El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari.

 

Vila de 200.000 € ar putea fi vândută

12_5.jpg

Într-o formă de zile mari, actrița îşi permite să poarte orice ţinută de vară

Pentru a depăşi cu bine această perioadă, Ioana şi Ruxi merg la psiholog, iar situaţia e sub control. Ruxi petrece mai mult timp cu mama ei şi practic viaţa ei nu s-a schimbat major. Însă pentru Ioana era important ajutorul lui Papi şi al părinţilor lui care acum nu îi mai răspund la telefon şi nu mai sunt interesaţi nici de Ruxi. El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte.

Vila în care au locuit împreună lângă Bucureşti (evaluată la aproximativ 200.000 de euro – n.r.) e a amândurora şi dacă el are pretenţii asupra imobilului, ea e gata să vândă şi să împartă banii. Ioana are de dinainte de căsătorie un apartament cu două camere unde se poate muta oricând cu Ruxi. Actriţa nu are nici o pretenţie asupra bunurilor comune şi îşi doreşte custodia comună pentru fetiţa lor. Ioana îşi doreşte doar să aibă din nou o viaţă liniştită şi să se ocupe de educaţia celei mici. Ea suferă enorm că socrii ei, părinţii lui Papi, cărora le spune «mamă» şi «tată», nu au sunat-o nici măcar o dată să o întrebe ce s-a întâmplat de fapt şi nici nu au încercat o mediere în familie. Deşi nu le-a reproşat nimic, Papi a rupt orice legătură cu Ioana şi cu Ruxi”, ne-a spus sursa menţionată.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au cunoscut la filmările de la Acasă TV

12_9.jpg

Ioana şi Papi anul trecut, când păreau fericiţi împreună cu fiica lor, Ruxi

S-au întâlnit prima dată acum 13 ani pe platourile de filmare a telenovelelor produse de Ruxandra Ion pentru Acasă TV. Ioana şi Papi s-au plăcut şi au început o relaţie discretă care a culminat cu o nuntă   unde naşă a fost Ruxandra Ion şi soţul ei. La un an de la căsătorie a apărut rodul iubirii lor, Ruxandra. Viaţa lor părea ca în poveşti până la primele tensiuni de vara trecută. Au apărut zvonuri că se despart, însă Ioana a salvat situaţia şi a mai prelungit mariajul. Dar divorţul e stabilit şi doar o semnătură la notar îi mai desparte de libertate. Ioana Ginghină poate fi văzută în perioada 14-16 iunie la Festivalul „Amintiri din Copilărie”, organizat de Teatrul „Ion Creangă” în Parcul Tineretului, unde intrarea e gratuită. Papi a apărut recent la Cluj, la Festivalul Internaţional de Film „Transilvania” care s-a încheiat pe 9 iunie.

Citeşte şi

 

Ioana Ginghină, super sexy și fără Alexandru Papadopol, la un eveniment după zvonul de divorț

Papadopol e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu"

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1