Ioana Ginghină, petrecere în ziua divorțului. Sexy și zâmbitoare la OK! Rooftop Party

ginghinaa.jpg

Ioana Ginghină a apărut la o petrecere mondenă afișând un zâmbet larg pe buze
Foto: Gheorghe Chelu

Ioana Ginghină a divorțat astăzi, 19 iunie, însă nu are niciun motiv să fie tristă. Vedeta și-a pus un zâmbet pe față și s-a prezentat alături de alte vedete la Ok! Rooftop Party. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu au mai găsit nicio cale de împăcare, iar cea mai bună soluție entru amândoi a fost despărțirea legală.

Deși au împreună un copil, cei doi au hotărât să divorțeze, însă acest lucru nu va însemna faptul că el nu va petrece îndeajuns timp cu fiica lui sau că aceștia nu vor mai petrece timp în familie. Anunțul că cei doi nu mai formează un cuplu și că urmează să divorțeze a venit din partea Ioanei Ginghină, care a publicat un mesaj pe rețelele de socializare anunțând că avea să devină femeie liberă în scurt timp.

64963750_2371831476409146_8138315211707777024_n.jpg

Ioana Ginghină a radiat la petrecerea OK! Rooftop Party
Foto: Gheorghe Chelu

Ioana Ginghină a apărut la petrecerea OK! Rooftop Party îmbărcată lejer și cu un zâmbet larg pe față, semn că este fericită și împăcată cu gândul că de astăzi ea nu mai este soția celebrului actor.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ajuns la un birou notarial din Capitală, degajați și împăcați cu situația, unde au divorțat amiabil. Cei doi au discutat timp de două ore și au pus la punct atât lucruri legate de partaj, cât și legate de custodia copilului și pensia alimentară.

Primele declarații a Ioanei Ginghină după divorț

Ioana Ginghină a renunțat la numele Papadopol după dovrțul de celebrul actor cu care a fosrmat un cuplu și a avut o căsnicie de 12 ani.

”Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie - Ginghină", a declarat, pentru Click!, Ioana, fostă Papadopol. Conform procedurii, cei doi au la dispoziție un termen de 30 de zile, timp în care se pot răzgândi. Abia peste o lună se va pronunța definitiv divorțul.

 

Loading...

Citește și