Ioana Băsescu, nedezlipită de copil şi la serviciu

ioana.jpg

Chiar dacă avea tocuri, fiica cea mare a lui Băsescu a jucat fotbal cu RaduFoto: Mihai Ionescu
ioana basescu, fostul presedinte, Nepot, Radu
de Ingrid Popa

Nu se dezlipeşte de odorul ei! Ioana Băsescu (38 de ani) nu poate sta departe de băieţelul ei nici măcar la serviciu. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu, în timp ce se juca cu micuţul ei chiar în curtea biroului notarial pe care îl deţine în Capitală.

Ioana Băsescu e o mămică împlinită şi la propriu şi la figurat. Chiar dacă, după sarcină, blonda slăbise miraculos şi arăta din ce în ce mai bine, acum pare să se fi culcat pe-o ureche şi câteva kilograme  bune se văd deja pe silueta ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu la o promenadă.

ioana-basescu1.jpg

Ioana Băsescu îşi ia băieţelul cu ea la notariat

 

Nu prin parc sau mall, ci chiar în curtea biroului ei notarial de pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti. Blonda ieşise la aer cu băieţelul ei Radu, care va face doi anişori în toamnă, de care se pare că nu se desparte nici un minut. Băieţelul, o mogâldeaţă cu păr blond şi cârlioţat, a topit toate privirile în jur. O colegă mult mai tinerică a încercat să ţină pasul cu nepotul lui Băsescu, mai ales că Radu tot alerga de colo-colo după o mingiuţă. Ioana Băsescu a intrat şi ea în jocul celui mic şi a dat pase, chiar dacă era cocoţată pe tocuri.

ioana-copil.jpg

Foto: Mihai Ionescu

ioana-basescu.jpg

Foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și