INTERVIU George Vintilă, câştigător la „Ferma Vedetelor”: „Voi împărţi banii cu Augustin Viziru”

george_vintila_ferma_vedetelor.jpg

george vintila
George Vintilă a câştigat "Ferma Vedetelor" şi 25.000 de euro
Foto: arhiva personală

DJ-ul de la Pro FM a intrat mai târziu, însă a a fost cel dintâi la reality show-ul „Ferma Vedetelor”. George Vintilă a câştigat 25.000 de euro din premiul de 50.000 întrucât a ajuns în competiţie abia la jumătate, restul banilor fiind donaţi.

Într-un interviu acordat Click!, “Fermierul anului” a dezvăluit detalii din emisiunea de la Pro TV, ce va face cu banii şi cum va arăta viaţa lui după "Ferma Vedetelor".

Salut, George! Cum eşti?

Mă simt ca după piscină. E bine, dar a fost o probă destul de grea, asta ultima (proba cu acvariile de la „Ferma Vedetelor” n.r.). Finală tensionată, zic eu, cu multe întâmplări neprevăzute. Nu m- am gândit că cineva, acolo de sus, îmi poate zâmbi în felul acesta. Cineva de acolo de sus ne-a râs în seara asta (sâmbătă seara, la finala show-ului „Ferma Vedetelor” n.r.) şi nu mă gândeam că o să se întâmple lucrurile aşa. Augustin s-a accidentat, iar noi aveam un parteneriat, pentru că aşa se întâmplă într-un joc de strategie, când doi oameni se regăsesc şi se înţeleg... Nu m-am gândit că ajung până la capăt. Le mulţumesc colegilor şi susţinătorilor din radio, care au fost cu mine şi care au fost alături de mine. A fost un proiect destul de lung şi de luni mă voi întoarce la radio, la Pro FM. Şi mă bucur ca îi pot ajuta pe copiii de la Magic Camp, care vor primi 25.000 de euro care au plecat deja spre ei.

george_vintila_catarat_stefan_banu.jpg

george vintila ferma vedetelor
La "Ferma Vedetelor", George Vintilă a învăţat că banii se câştigă greu, dar satisfacţia e mare
Foto: Ştefan Banu

Ce faci după „Ferma Vedetelor”?

Duminică dimineaţă sunt la adăpostul de cai „Steaua sperantei”, unde voi prezenta un eveniment. Şi de luni încep emisia la Pro FM, pe care trebuia să o reiau de ceva vreme. Am fost în „concediu”, dar am pus numai voci, am fost doar voice over.

Îţi vei lua o vacanţă?

Nu voi avea vacanţă. La muncă, nu la întins mâna (râde). Dacă vă aşteptaţi să merg în Caraibe, nu se va întâmpla acest lucru.

george_vintila_lemne_stefan_banu.jpg

george vintila ferma vedetelor
George Vintilă a crăpat lemne ca un fermier adevărat
Foto: Ştefan Banu

Vei împărţi banii cu Augustin?

Sigur că îi voi da şi lui, merită din plin.

Cum ţi s-a părut experimentul?

Un astfel de experiment are scopul de a-i destabiliza psihic pe concurenţi.

E ceva ce nu ţi-a plăcut la "Ferma Vedetelor"?

Că s-a spus prea des „tovarăşi” şi suntem în 2015! Nu mi-a plăcut că nu aveam condiţii de igienă şi a trebuit să avem noi grijă de lucrurile astea. Cu fiecare zi am învăţat să mă abţin de la nişte replici pe care voiam să le dau şi nu puteam. Am învăţat multe lucruri aici, pe lângă cele învăţate de Nea Raţă, care ne-a învăţat nişte lucruri despre muncă. Despre atitudinea pe care trebuie să o avem în viaţa de zi cu zi, când e muncă, e muncă, când e distracţie, e distracţie. Şi eu am fost întotdeauna de aceeaşi părere.

A fost un concurent pe care l-ai fi pocnit sau nu ţi-a plăcut deloc?

Bineînţeles că nu! Discuţiile cu Dan (Helciug – n.r.) au fost unele cărora le-am pus frână, pentru că am fost cel care a cedat primul. Pe mine mama m-a învăţat să cedez primul, indiferent câţi nervi am şi ce-mi dictează instinctul. Cred că acum toate aceste discuţii sunt uitate de mult, toate părţile pozitive trebuie menţionate pentru că dacă şi acum, înainte de finală, mai existau nişte replici mai tăioase, le-am uitat cu totul şi atitudinea pozitivă e cea care domină. Atitudinea pe care a avut-o Vintilă dintotdeauna.

george_vintila_ied_stefan_banu.jpg

george vintila ferma vedetelor
George Vintilă a avut parte de tensiune, dar şi de momente frumoase la "Ferma Vedetelor"
Foto: Ştefan Banu

Cu cine ai rămas prieten foarte bun din "Ferma Vedetelor"?

Cu Augustin şi Lucian Viziru, ne vedem destul de des. Probabil că aşa trebuia să se întâmnple înainte de proiectul “Ferma Vedetelor”, pentru că pur şi simplu curge o amiciţie. Nu în ultimul rând cu Ştefan Stan, ne vedem la o berică şi cu Gina Pistol, Roxana (Ionescu – n.r.), gaşca haiducilor din fermă. Şi îmi pare rău că Iulia Vîntur nu a citit ce a scris în cutia prieteniei, pentru că eu o vedeam câştigătoare pe Gina.

Să vorbim şi despre altă activitate a ta. Te vei ocupa de artişti?

Am o agenţie care am pornit-o la începutul acestui an cu fratele meu, Marius, şi încă un foarte bun prieten de-al nostru. Sperăm ca prin această agenţie să promovăm tinere talente, dar şi mai vechi, nişte nume mari din muzica românească. Marea bucurie a mea este că ascultătorii mei m-au şi văzut în acest show şi nu m-au auzit doar la radio.

Ce vei face cu banii?

Mă gândesc şi ce să fac cu banii ăştia, nu să cumpăr ceva, să-i investesc…          

Vei merge să-l vezi pe Augustin Viziru?

Sunt îngrijorat pentru Augustin, mă voi duce să-l vizitez cât pot de repede.

 

Loading...
 
 

Citește și