«Insula Iubirii»: Ce mesaj i-a transmis Andreea lui Bogdan după despărțire

andreea_insula_iubirii.jpg

insula iubirii andreea
«Insula Iubirii»: Andreea îl roagă pe Bogdan să se împace cu ea
foto: captură video „Insula Iubirii”

În a zecea zi la „Insula Iubirii”, Bogdan a luat decizia de a se despărți de Andreea, după ce a văzut imaginile în care iubita lui declara că este confuză. Când a văzut decizia iubitului ei, Andreea a făcut o criză de plâns și a implorat moderatorii să o lase să vorbească cu el, dar pentru că nu s-a putut, aceasta i-a transmis un mesaj video.

La „Insula Iubirii”, Andreea a aflat că Bogdan a luat decizia definitivă de a se despărți de ea, după opt luni de relație. Aceasta a izbucnit în hohote de plâns și a vrut foarte mult să vorbească cu el, însă moderatorii emisiunii nu i-au permis. Din acest motiv, a doua zi dimineață, Andreea a luat decizia de a-i transmite lui Bogdan un mesaj video, pentru a încerca să clarifice situația și pentru a încerca să-i ceară o a doua șansă.

«Insula Iubirii»: Mesajul Andreei pentru Bogdan

În mesajul video pe care Andreea i l-a transmis lui Bogdan la „Insula Iubirii”, aceasta i-a mărturisit că nu există alt bărbat potrivit pentru ea:„Nu există bărbat pentru mine care să mă facă să iubesc atât de mult. Nu vreau să interpretezi lucrurile care nu sunt și îmi pare rău că am lăsat de interpretat. Ești sufletul meu și nu doresc pe nimeni altcineva în viața mea. Nu am făcut nimic și nu voi face nimic niciodată pentru că te iubesc enorm și vreau să vorbim. Te rog frumos, nu gândești foarte bine acum. Ești tot ce-mi doresc și nu vreau nimic de la altcineva. Te rog să vii aici. Nu există alt bărbat pentru mine. Vreau să te gândești foarte bine, pentru că te respect și nu ți-am greșit cu nimic. Am nevoie de tine. Aș fi trecut peste orice, doar ca să ne fie bine”, a spus concurenta la „Insula Iubirii”

«Insula Iubirii»: Bogdan a pus capăt relației

Bogdan a luat decizia de a se despărți de Andreea la „Insula Iubirii”, în urma vizionării imaginilor în care iubita lui declara că este confuză în legătură relația dintre ei: „Iubirea ei nu mai valorează nimic pentru mine”, a spus el. Concurentul a luat o decizie definitivă: „Îmi asum ceea ce spun acum. Relația dintre noi doi s-a terminat și cu asta am zis totul. Nu mai există cale de întoarcere”, a spus Bogdan la „Insula Iubirii”. Acesta nu dorește să îi acorde Andreei o a doua șansă după ce a văzut imaginile în care ea flirta cu ispita Matei.

Loading...

Citește și

  • insula iubirii andreea

    În ediția de duminică, 28 iunie, a emisiunii „Insula Iubirii”, difuzată la Antena 1, Andreea a plâns în hohote și aproape că nu se mai ținea pe picioare. Concurenta nu și-a putut stăpâni emoțiile și i-a îngrijorat pe toți cei din jurul ei, față de care a avut un comportament respingător în aceste momente grele.

  • insula iubirii andreea bogdan matei

    Lucrurile se precipită din ce în ce mai tare la "insula Iubirii"! Unii concurenți au revelații nu tocmai plăcute în ceea ce-i privește pe partenerii lor, în timp ce pentru alții, distracția abia acum începe. Un alt cuplu este în pericol să se destrame,din cauya aceluiaşi motiv, infidelitatea.

  • insula iubirii

    O concurentă a izbucnit în lacrimi în a zecea zi la „Insula Iubirii”, după ce și-a privit relația de opt luni destrămându-se. Deși a fost cea vinovată pentru despărțirea dintre ea și iubitul ei, aceasta a fost luată prin surprindere de decizia lui și i s-a făcut rău când a aflat vestea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1