Inna și Marius Moga, schimb dur de replici la «Vocea României Junior»

inna_marius_moga.jpg

inna marius moga
Inna și Marius Moga au dat lupte grele pentru a câștiga o concurentă în echipa lor
Foto: arhivă personală

Cu siguranță, "Vocea României" este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Cum succesul de care se bucură a adus audiențe record pentru PRO TV, postul de televiziune încearcă să dea lovitura și cu varianta pentru copii, "Vocea României Junior". Filmările au avut loc deja, dar telespectatorii vor putea urmări emisiunea de abia în primăvara lui 2017.

Membrii juriului sunt Inna, Andra și Marius Moga. Între cei trei s-au dat lupte grele pentru a-și construi cele mai bune echipe de copii talentați. Fiecare dintre ei se bazează pe replicile potrivite și pe promisiuni pentru a-i detemina pe micii cântăreți să-i aleagă ca mentori. Marți, 30 august, PRO TV și-a lansat grila de toamnă. Chiar dacă "Vocea României Junior" nu intră acum pe post, producătorii au oferit un mic videoclip de promovare.

Pentru a demonstra că nici măcar un concurs pentru copii nu este lipsit de drame, mpmentul ales pentru a fi vizionat de presă a fost cel în care Moga și Inna "se luptă" pentru o concurentă. Artista cu o carieră internațională înfloritoare i-a promis că va cânta o piesă împreună cu ea și că o va promova cui ajutorul casei de discuri la care se află. Moga a intervenit și i-a reproșat Innei că nu este atât de modestă precum pretinde. Bruneta nu s-a lăsat și l-a întrebat pe compozitor, puțin ironică: "Tu când ai urcat ultima dată pe o asemenea scenă?".

Andra a încercat să fie imparțială. Și-a exprimat admirația pentru Moga și nu a contestat succesul de care se bucură. Aceasta din urmă a fost și marea câștigătoare a acestui duel verbal, căci și-a adjudecat concurenta dorită.

 

loading...
Loading...

Citește și