Inna a rămas cu o cicatrice urâtă după ce a căzut de pe scenă

inna_picior.jpg

inna picior semn cicatrice
Artista a rămas cu o cicatrice pe picior
Foto: arhivă personală

Căzătură de pe scenă a lăsat urme adânci pe piciorul Innei. Artista a suferit un accident în timpul concertului din Istanbul, incident în urma căruia a avut nevoie de spitalizare. Deşi totul s-a întâmplat acum aproape două săptămâni, artista nu este nici acum complet refăcută, având unul dintre picioare în continuare bandajat, iar pe celălalt un semn uriaş pe toată tibia.

Inna mai are şi acum de tras după ce a căzut cu scena la Istanbul. Artista noastră nu a vrut să se plângă prea mult, deşi a fost accidentată serios. La două săptămâni de atunci, Inna a ajuns în Republica Dominicană, unde le-a arătat fanilor picioarele ei, la plajă. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, de data aceasta artista le-a atras atenţia fanilor ei după ce a apăut cu o mare cicatrice pe picior şi cu celălalt încă bandajat. Întrebată dacă mai are dureri, solista şi-a asigurat admiratorii că se simte perfect. 

inna_plaja.jpg

inna plaja republica dominicana picior bandaj
Inna merge bandajată în continuare chiar şi la plajă
Foto: arhivă personală

În urmă cu 12 zile, concertul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Ea a revenit pe scenă, a doua zi, la Ankara, fiind în turneu în Turcia.

″În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut. Şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic. 

inna.jpg

inna spital accident scena istanbul
Inna şi-a reluat turneul după accidentul de pe scenă
Foto: Instagram

M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgârieturi şi lovituri”, povestea artista la un post tv. Iată că la ceva timp de atunci, Inna se distrează în vacanţă, dar semnele accidentului încă i se mai văd pe picioare. 

Loading...

Citește și

  • Emoţii mari le-a dat Inna, sâmbătă noapte, fanilor din Turcia şi nu numai. În timpul concertului de la Istanbul, solista s-a prăbuşit la podea, de la aproape doi metri înălţime, după ce scena pe care dansa a cedat. Solista s-a ales cu răni la ambele picioare, însă a anunţat că nu-şi va anula nici un concert.

  • inna spital accident scena istanbul

    Concertul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Duminică seara, ea a revenit pe scenă, la Ankara, fiind în turneu în Turcia.