Incredibil! Cum și-a programat Andreea Bălan sarcina cu iubitul tinerel

andreea_balan.jpg

andreea balan nunta plaja america
Andreea Bălan se căsătoreşte pe plajă în America luna viitoare
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan (32 de ani) este însărcinată în luna a șaptea cu primul ei copil. Vestea că vedeta va deveni mamă după numai câteva luni de relație cu George, un actor mai tânăr cu patru ani decât ea, i-a luat pe mulți prin surprindere, dar cu siguranță nu a fost ceva neplanificat. Dimpotrivă, Andreea s-a gândit la toate înainte de a lua această decizie.

Andreea Bălan este o artistă ambițioasă, care a gustat din nectarul succesului foarte devreme, cu trupa Andre, și a căzut de sus când abia împlinise 18 ani, fiind nevoită să se reinventeze și să-și construiască o carieră solo fără niciun ban în buzunar, dintr-o garsonieră modestă de la marginea Bucureștiului.

Poate că acesta este motivul pentru care nimic din viața Andreei nu pare lăsat la voia întâmplării. Cu atât mai puțin un eveniment atât de important pentru existența unei femei precum aducerea pe lume a unui copil. ”Eu îmi doresc copil de la 28 de ani, atunci mi-a sunat mie ceasul biologic. Bineînțeles, mi-am exprimat dorința de a avea copil în relația în care mă aflam la acea vreme, dar nu eram deloc pe aceeași lungime de undă”, a dezvăluit Andreea într-un interviu pentru revista VIVA.

balankeo3423.jpg

Keo şi Andreea Bălan au avut o relaţie de 8 ani, care a luat sfârşit în 2014

 

Despărțirea de Keo, după opt ani de relație, a aruncat-o pe Andreea în brațele tristeții și i-a deschis apetitul pentru lecturile motivaționale. Așa s-au născut două liste de dorințe pentru viitorul apropiat, una pentru carieră, alta pentru viața personală, pe care artista a început, răbdătoare, să bifeze obiectivele realizate.

A început o relație cu actorul George Burcea și, după numai șase luni de stat împreună, cei doi au început să-și facă planuri serioase. ”Întotdeauna un copil apare din dragoste, nu putea să apară altfel. Eu  nu mi-aș fi permis să îi spun unui băiat cu patru ani mai mic ca mine «hai să facem un copil». Mi-am exprimat dorința, dar nu la modul imperativ, el a fost cel care și-a dorit foarte tare”, a detaliat artista.

andreea_balan_george_burcea.jpg

andreea balan george burcea
Andreea Bălan și George Burcea vor deveni părinți în octombrie
foto: Arhiva Personală

 

Și după alte șase luni de încercări, a venit și sarcina mult dorită. În octombrie, Andreea va aduce pe lume o fetiță. ”Nu m-am hotărât cum voi naște, pentru că în octombrie filmez cinci gale pentru «Te cunosc de undeva». Dacă aș naște prin cezariană, ar fi mai simplu, că pot naște între gale, dar în același timp, dqacă aleg nașterea naturală, mă refac mult mai repede. Încă studiez problema, am început să citesc cărți pentru copii, nu mai citesc de autocunoaștere acum”, a mai spus Andreea pentru sursa citată.

Loading...

Citește și

 • Anul 2016 va fi cu siguranţă unul memorabil pentru Andreea Bălan. După mai multe relaţii eşuate, cântăreaţa nu numai că a rămas însărcinată şi va deveni mamă, dar îşi va oficia şi relaţia cu iubitul ei, George Burcea. Cei doi vor să facă totul ca la carte, ca să respecte tradiţiile familiei.

 • andreea balan cinematograf sarcina sapte luni

  Deşi în ultima vreme nu s-a mai afişat pe la evenimente mondene, Andreea Bălan a făcut o excepţie miercuri seară. Solista a fost prezentă la premiera filmului "Star Trek", peliculă pe care o aştepta de doi ani. Îmbrăcată lejer, într-o rochie largă, artista a asortat ţinutei o pereche de sandale comode, cu toc jos.

 • andreea balan george burcea

  Andreea Bălan va deveni mămică pentru prima dată până la finele acestui an. Blonda este însărcinată în patru luni şi urcă în continuare pe scenă. În weekend, solista a avut un nou concert, iar prin costumaţia sexy de spectacol a început să i se ghicească burtica de gravidă. Deşi este foarte activă şi face show atunci când apare în faţa spectatorilor, Andreea este mult mai precaută de când a aflat că este gravidă şi are grijă să nu execute mişcări de dans care i-ar putea pune sarcina în pericol.

 • andreea balan

  Deși a început să cânte live de ceva vreme, graviduța Andreea Bălan (31 de ani) a demonstrat că încă mai are de muncit la capitolul voce. Chiar dacă la partea de coregrafie este expertă și tocmai de aceea este și jurata care se ocupă de această categorie la show-ul transformărilor de la "Te cunosc de undeva", la cântat mai are puțin de lucrat.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.