Încă un ghinion pe capul soţilor Lis! Viorel ajunge la cuţit

l114-img_0822.jpg

Oana l-a internat ieri pe Viorel la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce acesta a acuzat dureri abdominale

Bătrâneţe, haine grele! La vârsta de 73 de ani, Viorel Lis are de tras atât cu datoriile, cât şi cu problemele de sănătate. Astăzi, fostul edil al Capitalei trece prin mari emoţii, deoarece va fi operat, de colecist, la Spitalul de Urgenţă ”Floreasca”. Oana l-a internat de ieri, după ce Viorel a acuzat puternice dureri abdominale.

În ultimii ani, soţii Oana şi Viorel Lis s-au lovit numai de ghinioane. Fostul primar al Capitalei a fost nevoit, în urmă cu trei ani, să dea cu subsemnatul la Poliţie, după ce foştii chiriaşi ai casei lui din Strada Tunari transformaseră camerele în bordel.

Ca să scape de locuinţa în care s-a păcătuit, Viorel a scos-o la  vânzare cu 400.000 €, însă afişul a zăcut pe gard până de curând, când, în sfârşit, cineva i-a oferit jumătate de preţ. 

l214-img_6143.jpg

Au dat casa “bordel” cu 200.000 de euro

Acum câteva luni Oana se plângea de faptul că sunt îngropaţi în datorii: ”Am scos la vânzare maşina, un Chrysler Crossfire, pentru că nu ne mai ajungem cu banii. Am cumpărat-o cu 20.000 €, în 2007, are 50.000 de km la bord, şi o dau cu 6.500 €. Nu e problemă dacă o vindem, pentru că mai avem un Ford cu care ne putem deplasa. Cu banii pe care-i voi obţine pe acest autoturism dau din datorii şi zugrăvesc apartamentul în care stăm. Am mai plătit luna asta la ­întreţinere, dar restanţa e mare. Vreo 5.000 de lei avem de plată”.

Cei doi soţi au ajuns la fundul sacului pentru că sunt foarte cheltuitori: Oana mănâncă doar la restaurante, iar el a dat în  patima jocurilor de noroc.

l314-img_2681_preview.jpg

Oana a scos la vânzare şi maşina

”Viorel spune că eu îi iau banii ­precum statul, însă el cheltuieşte mai mult decât mine pentru că joacă la pariuri sportive şi la păcănele. Mai şi câştigă, dar şi acel câştig se duce tot în jocuri”, ne-a spus, cu mâhnire, soţia fostului primar. Azi, Viorel Lis va fi operat de colecist: “Ieri dimineaţa l-am dus la Floreasca. Avea dureri puternice, l-au văzut medicii, iar azi urmează să fie operat. Viorel nu a vrut sub nici un chip, pentru că are o vârstă îna­intată şi e riscant. Nu are ce face, trebuie să asculte medicii. Avem încredere că totul va fi bine”, ne-a mai declarat Oana.

Loading...

Citește și