Încă un divorţ în lumea vedetelor! Ioana Picoş, din «Iubire şi onoare», şi-a invitat soţul la tribunal

14_ioana-picos-la-cununie.jpg

Ioana și Mihai s-au căsătorit în 2014

Actrița de telenovele Ioana Picoş (33 ani), cunoscută din serialele “La Bloc”, “Iubire şi onoare” și “Narcisa: Iubiri nelegiuite”, de la Acasă TV, are o viață de telenovele. Ea a decis să divorțeze de Mihai Valentin Făgădaru, tatăl gemenilor ei, la doar cinci ani de la nunta de pomină.

Credea că relația va dura toată viață, însă iată că cei doi au rezistat sub același acoperiș doar câțiva ani, spre surprinderea apropiaților, care îi considerau un cuplu perfect. Actrița a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 București, pe 30 septembrie, privind divorțul și custodia celor doi copii ai lor, Ioan și Sava.

Actrița Ioana Picoş și-a dorit mult o familie și a devenit mamă în urmă cu 2 ani, când aniversa 3 ani de căsătorie. Mihai a cerut-o de soție la numai 3 săptămâni de când s-au cunoscut, ea acceptând pe loc să-i devină parteneră de viață. Ioana a fost dintotdeauna o susținătoare a familiei tradiționale și a referendumului pentru familie. Ioana  este topită după micuții ei, alături de care s-a fotografiat pe conturile sociale, pozele fiind realizate în parc, la locul de joacă. 

Loading...