Încă o solistă superbă din Republica Moldova amenință topurile. Cine e talentata Valeria

valeria_get_back_1.jpg

Carlas's Dreams, The Motans, Irina Rimes, Pavel Stratan, Nicoleta Nucs, Zdob și Zdup, Valeria Stoica, lansare
Valeria Stoica

Muzica românească s-a îmbogățit în ultimii ani cu producții gândite și lansate de frații de peste Prut. Carlas's Dreams, The Motans, Irina Rimeș, Pavel Stratan, Nicoleta Nucă, Zdob și Zdup sunt doar câțiva dintre artiștii care au dat lovitura aici. Dar iată o altă tânără talentată a reușit să cucerească o mulțime de fani cu muzica ei neconvențională: Valeria

Valeria Stoica, artista neconvențională din Republica Moldova, lansează "Get back", a treia piesă compusă și cântată de ea, o melodie ca o amintire, din trecut și viitor în același timp: “Deși la prima ascultare pare o melodie de dragoste, în realitate cântecul acesta este despre toate experiențele vieții: fie ele bune sau rele. Acestea fac parte din personalitatea fiecaruia și sunt cele care îl conturează și îl definitivează în același timp”. Piesa "Get back" este o continuare a pieselor Remember si Distante, toate vorbesc despre viata ei si despre natura relatiilor cu oamenii din jur.

Videoclipul piesei Get Back, regizat de Nicu Dragan, s-a filmat în Franța și în Olanda. “Videoclipul este unul de imagine, vreau ca oamenii să-mi asculte versurile și muzica, iar imaginile să vină doar ca o completare la ceea ce aud”, povestește artista.

Valeria a inceput de la 8 ani să cânte la chitară, când tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internationați pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice. Cea mai mare pasiune a Valeriei Stoica este muzica, iar acest lucru se vede în munca sa. Tânăra face parte din Uninvited Artists, o comunitate de artiști independenți și label din Romania, care acoperă o nișă muzicală de la electro și pop punk, până la jazz și indie folk. Printre artiștii Uninvited se număra Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Vișinescu),  Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Băncescu), August Day.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1