Încă o nuntă ca-n povești în showbiz...

nunta_miri_casatorie_verighete.jpg

nunta miri casatorie verighete
Solista Adda se mărită cu impresarul ei după aproape doi ani de relație
foto: Shutterstock

Avem și vești bune despre vedetele noastre, nu doar vești despre divorțuri și despărțiri. O solistă de top se va mărita la vară și a pregătit o nuntă ca-n povești, Toate detaliile au fost oferite în exclusivitate pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV.

Adda (23 de ani) şi logodnicul ei, Cătălin Rizea – care îi este manager și impresar, se iau oficial în iulie, când vor spune „DA” la Starea Civilă. Tot atunci, cântăreaţa va îmbrăca rochia de mireasă. Adda este în culmea fericirii: „Mă mărit peste aproape patru luni şi în iulie o să urmeze şi căsătoria la biserică, cu nuntă cu toată lumea şi sunt foarte entuziasmată şi am emoţii şi vreau să iasă bine”.

Adda se iubește cu impresarul ei

adda_iubit_catalin_rizea.jpg

adda iubit catalin rizea
Adda și Cătălin se iubesc din toamna lui 2014 și s-au logodit în mai 2015
foto: arhiva personală

 

Deși mai sunt doar patru luni până la ceremonie, rochia de mireasă încă nu e gata. Dar Adda ştie exact cum va arăta.: „O să fie o rochie exact aşa cum mi-o doresc eu. O am deja în cap, dar nu ştiu să explic... sirenă o să fie”.

Cât despre tradiţii, Adda a mărturisit că va păstra doar câteva: „O să sărim peste câteva pentru că nu credem în chestiile astea. O să facem un mixt între Târgu Mureş şi Bucureşti, pentru că eu sunt din Târgu Mureş, dar o să fie destul de simplu. Nu o să mergem după naşi, nu o să vină cu lăutari, nu. O să fie simplu, exact aşa cum ne dorim şi cred că oricum ai face nunta, dacă o faci cu suflet şi dacă te înţelegi cu persoana cu care eşti o să-ţi meargă bine”.

Şi pentru că planurile cu organizarea nunţii le ocupă destul de mult timp, Adda şi Cătălin nu au apucat încă să îşi aleagă o destinaţie pentru luna de miere: „Încă nu ştim unde vrem să mergem, avem mai multe destinaţii care ne plac. Trebuie să ne hotărâm repede pentru că nu mai avem aşa mult timp şi mai avem chestii de rezolvat, piese de lansat”.

Adda și Cătălin se iubesc din toamna lui 2014 și s-au logodit în mai 2015.

Lansează un nou videoclip, pentru piesa „Dragă inimă”, care face parte din proiectul „Stările Addei”

Până la nuntă, cântăreaţa a spus că urmează să lanseze un nou videoclip. „O să fie un clip de imagine. În piesă este vorba despre mine care scriu o scrisoare inimii şi cred că o să se regăsească foarte mulţi oameni, sper că or să se regăsească foarte mulţi oameni în presă şi o să avem şi un personaj - inima care o să treacă prin tot felul de încercări, dar mai multe nu zic, o să vedeţi clipul”, a declarat Adda, pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV. Este vorba despre clipul piesei „Dragă inimă”, care face parte din proiectul „Stările Addei”.

Loading...

Citește și