Îmblânzitorul de cai! Ce face Denis Ştefan după „Ferma Vedetelor”

ellie_white_5.jpg

denis stefan
Denis Ștefan la filmările pentru videoclipul solistei Ellie White
foto: captură

Denis Ștefan nu este doar unul dintre cei mai sexy actori de telenovele de la noi. Puțini știu, dar fostul concurent de la ”Ferma vedetelor” este pasionat de cai. Să nu vă mirați, așadar, dacă-l veți vedea călărind cu naturalețe în cel mai recent videoclip al solistei Ellie White.

După reality show-ul “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, Denis Ştefan (40 de ani) s-a întors la o pasiune mai veche și, recent, a apărut alături de calul său Ardo în videoclipul lui Ellie White, la piesa “Mintea mea”, regizat de Alex Ceauşu şi filmat la conacul Mănăsia.

“Ardo este unul dintre caii mei şi am filmat împreună. Mai am un cal, UMA, care este de fapt, o iapă pe care am salvat-o de la sacrificare, pentru că era necălăribilă, şi pe care am recuperat-o comportamental. Iar acum caut sponsor ca s-o antrenez pentru participarea la cel mai tare concurs de dresaj western din Germania. Ne antrenăm pentru acest proiect şi aş vrea ca lucrurile să iasă cum trebuie”, a povestit actorul pentru Click!

Denis Ștefan a intrat în showbiz ca manechin, a fost dublura actorului american Andy Garcia şi a jucat în seriale precum “În Familie”, dar şi în telenovele celebre ca “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Aniela” sau “Iubire şi onoare”.

Loading...

Citește și

  • denis stefan sotie bebelusa cristina

    Cel mai nou concurent intrat în „Ferma vedetelor” din Cipru este Denis Ştefan (39 de ani), actor de filme şi telenovele şi mare iubitor de cai. Click! îți spune secrete din casa lui Denis, dezvăluite chiar de soția acestuia, „Bebelușa” Cristina Ştefan (24 de ani).

  • denis stefan acum si la debut

    Anul acesta a revenit în atenţia fanilor datorită participării în calitate de concurent la „Ferma Vedetelor”. Însă Denis Ştefan (39 de ani) este iubit de public datiorită rolurilor din telenovele precum „Inimă de ţigan” și „Regina”. Click! îţi dezvăluie cum arăta artistul când făcea primii pași în showbiz.