Imagini emoţionante cu iubitul Elenei Băsescu şi fetiţa lor!

catalin_3.jpg

catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate
Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, Anastasia
Foto: arhivă personală

Elena Băsescu (38 de ani) schimbă iar scutece, iar dacă pentru ea este deja o treabă cu care este familiarizată de la ceilalţi doi copii, pentru iubitul ei este o adevărată premieră. Cătălin (26 de ani) învaţă alături de iubita lui să fie un tată bun, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Grijuliu, proaspătul tătic şi-a externat în urmă cu cinci zile fetele şi de atunci se ocupă ca nimic să nu le lipsească. Mai greu îi este să se despartă de micuţa Anastasia, care l-a fermecat.

Nop'ile sunt din nou albe pentru Elena Băsescu, care în urmă cu o săptămână şi-a văzut visul cu ochii, acela de a avea cel puţin trei copii, aşa cum chiar ea mărturisea, nu demult. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a născut luni (4 iunie) o fetiţă perfect sănătoasă, Anastasia, care o fetiţă care a cântărit 3,7 kilograme la naştere şi amăsurat 53 de centimetri.

catalin.jpg

catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate
Iubitul tinerel al Elenei şi-a luat în primire atribuţiile de tătic
Foto: arhivă personală

Acum deja micuţa se acomodează cu noua ei casă, loc în care a ajuns de câteva zile. Elena Năsescu s-a externat joi (7 iunie) din maternitate, fiind condusă la locuinţa ei de proaspătul tătic, Catălin Gheorghe. Deşi nu prea ştie el ce înseamnă nevoile unui bebeluş, iubitul tinerel al Elenei pare dornic să se pună la punct, iar imaginile publicate de Elena Băsescu ne înfăţişează un tătic responsabil, nedezlipit de fetiţa lui pe care o ţine cu mare grijă în braţe, exact ca la carte.  

catalin_2.jpg

catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate
Cătălin o face mândră pe Elena
Foto: arhivă personală

Elena şi Cătălin formează un cuplu de aproximativ un an, dar nu sunt căsătoriţi. EBa mai are doi copii, Sofia (5 ani) şi Traian (3 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.
 
loading...
Loading...

Citește și

  • elena basescu al treilea copil

    Zi de luni dimineaţă cu mari emoţii pentru Elena Băsescu (37 de ani). Mezina fostului preşedinte a născut în urmă cu puţin timp o fetiţă. Bebeluşul este al treilea copil al brunetei.

  • Elena Basescu catalin tomata

    Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

  • Elena Basescu catalin tomata

    Fiica fostului preşedinte nu împarte doar dormitorul cu iubitul ei Cătălin Tomata, ci se implică şi în afacerile lui. Bruneta a pus la punct detaliile unei prezentări de modă, care s-a ţinut chiar în localul deţinut de Cătălin Tomata. Joi seara, cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public. Cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe în mai puţin de două luni.

  • Doi părinţi fericiţi. Aşa păreau ieri, la externarea din maternitate, Elena Băsescu (38 de ani) şi iubitul ei, Cătălin Gheorghe (26 de ani). Cei doi şi-au dus fetiţa acasă, micuţa Anastasia fiind cel de-al treilea copil al mezinei fostului preşedinte.