Imagini de la nunta medicului sinucigaş cu modelul Anastasia Cecati. Mireasa era deja gravidă

nunta.jpg

anastasia cecati model
Anastasia a mai îmbrăcat rochia de mireasă în prezentările ei
Foto: arhivă personală

Destine curmate brusc! Anastasia Cecati, model internaţional de succes, actriţă şi cântăreaţă, a fost ucisă duminică cu sânge rece de bărbatul cu care se căstorise în urmă cu şase luni şi căruia îi dăruise la finele lunii ianuarie, o fetiţă. Soţul manechinului este Alexei Miţachi, şi el un renumit medic stomatolog în Chişinău, proprietarul unei clinici dentare care îi poartă numele. După ce şi-a dat seama ce a făcut s-a aruncat pe geam de la etajul 7.

Anastasia Cecati (29 de ani) şi-a dorit o familie cu un bărbat care să-i ofere confort financiar, aşa că a lăsat în urmă Dubaiul, unde încercase să se lanseze în muzică. Alexei Miţachi (34 de ani) era împlinit profesional. Avea o afacere, care îi aducea venituri substanţiale, visa să se extinsă, şi pacienţi din rândul vedetelor. Îi lipseau înţelegerea şi liniştea în cuplu. A fost căsătorit cu Elena, până anul trecut, când din cauza geloziei femeii a pus punct capăt mariajului. Colegii stomatologului au povestit cum ajuns frumoasa actriţă şi renumitul doctor să se căstorească şi să sfărşească tragic. 

alexei mitachi nunta anastasia cecatiZoom
Anastasia Cecati născuse o fetiţă la finele lunii ianuarie
Foto: arhivă personală

"Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care - o bună parte - și le-a realizat ulterior. La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese, și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă. Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, a povestit o apropiată a medicului pentru deschide.md.

Ramona Gabor a cunoscut-o pe tânără şi a povestit şi ea că Anastasia şi-ar fi dorit o carieră muzicală, dar deja se vedea cu medicul şi era hotărâtă să-şi facă o viaţă de familie. "Mi-a spus că s-a rugat mult la Dumnezeu ca să-i trimită un bărbat ca e şi acum că l-a găsit vrea familie şi copil", a spus vedeta la un post tv. 

Nunta lor a avut loc la 11 august, în afara țării. La ceremonie, Anastasia era deja însărcinată în primul trimestru cu fetiţa care a rămas acum orfană.  

loading...
Loading...

Citește și

  • anastasia cecati

    Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică, transmite Adevărul. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Chişinău.

  • anastasia cecati

    Caz absolut şocant la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime. La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.