Imagini de la botezul gemenilor Ralucăi Macovei. Gestul emoţionant al naşilor

raluca_bona_filipineza.jpg

raluca macovei bona filipineza
Raluca Macovei şi-a luat două bone filipineze, care să o ajute cu bebeluşii
Foto: Facebook

Raluca Macovei nu îşi mai încape în piele de fericire. Bruneta care a devenit mămică de gemeni în urmă cu două luni şi-a botezat copiii în cel mai mare secret. Imagini de la slujba de creştinare a celor doi micuţi, fetiţă şi băieţel, au fost publicate de brunetă pe conturile ei de pe reţelele sociale.

Zilele trecute, Raluca Macovei  şi-a creştinat micuţii în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi momentul naşterii. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş 200 de persoane, fiind un eveniment la care nu s-a oferit dar. Slujba de botez a fost una extrem de emoţionantă atât pentru mămica Raluca, dar şi pentru naşi, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile. Dragoş şi Mădălina, cuplul care a vrut din suflet să-i creştineze pe bebeluşii Ralucăi Macovei, au avut grijă de gemeni ca de proprii lor copii. Le-au alinat durerile de burtică cu un biberon cu lapte şi i-au legănat ca să-i liniştească atunci când au devenit agitaţi.   

La petrecerea de botez a gemenilor Ralucăi Macovei nu s-a dat dar

La botez atât mama, cât şi bebeluşii au purtat haine lungi de culoare albă. Proaspătă mămică a îmbrăcat o rochie cu volane şi cu umerii goi, iar la mâneci a avut panglici roz şi bleu, care simbolizează sexul celor doi prunci ai săi.

"Zilele acestea a avut loc frumosul eveniment din viaţa noastră. Ayan Mihai, Raysa Mihaela! Mulţumim naşilor noştri frumoşi, Mădălina şi Dragoş şi mulţumim moaşelor Ralu şi Alina", a scris Raluca Macovei pe Facebook.

 • naşi raluca macovei
  Naşii copiilor Ralucăi Macovei au avut extrem de multă grijă de bebeluşi în timpul slujbei
  Foto: Facebook
 • raluca macovei bona filipineza
  Raluca Macovei şi-a luat două bone filipineze, care să o ajute cu bebeluşii
  Foto: Facebook
 • biserica botez raluca macovei
  Biserica decorată cu flori în care Raluca şi-a creştinat gemenii
  Foto: Facebook
 • mama ralucai macovei
  Mama Ralucăi Macovei, fericită că a devenit bunică
  Foto: Facebook
 • botez raluca macovei
  Cristelniţa a fost îmbodobită cu flori naturale
  Foto: Facebook
 • Maximize

1/5

Apropiaţii brunetei au declarat pentru Click! că Raluca şi-a dorit o petrecere de botez ca o nuntă, motiv pentru care au curs râuri de şampanie scumpă, iar tortul de botez a fost unul impresionant. Atmosfera a fost întreţinută de Alina Radi, care a cântat non-stop la petrecere. Proaspăta mămică nu şi-a dorit de la invitaţii săi niciun fel de dar, aşa că întreaga petrecere a fost suportată de Raluca. 

 

 

Citeşte şi: 

 

Adevărul despre suferinţa Ralucăi Macovei! Ce spun medicii

Prima reacţie a Ralucăi Macovei după ce a aflat rezultatul biopsiei

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • raluca macovei

  În urmă cu două săptămâni, Raluca Macovei îşi şoca apropiaţii când lăsa să se înţeleagă că a devenit mamă. Ulterior, bruneta a notat pe reţelele de socializare că are nu unul, ci doi copii, gemeni, o fetiţă şi un băiat. Zilele trecute, vedeta i-a creştinat pe micuţi în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi momentul naşterii. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş 200 de persoane, fiind un eveniment la care nu s-a oferit dar şi despre care invitaţii încă mai vorbesc.

 • Actriţa Raluca Macovei a avut parte marţi noapte de o surpriză de proporţii. Bruneta a fost sunată de un bărbat să coboare în faţa blocului în care locuieşte şi mare i-a fost mirarea când a văzut că o aşteptau un snop de trandafiri roşii.