Imagini cu Maria Constantin, în tandrețuri cu un cunoscut prezentator tv

Nu mai e nevoie de nicio dovadă! Maria Constantin (30 de ani), solista de muzică populară, se simte mult mai bine în brațele băieților mai tineri!

Frumoasa blondă este plină de dragoste și senzuală într-un videoclip realizat pentru melodia „Scrisoarea mea”. O melodie profundă și emoționantă, promovată de artistă în urmă cu o lună, adică înainte să înceapă scandalul cu Marcel Toader, i-a făcut pe fanii artistei să vibreze.

În videoclip, solista apare în brațele lui Alex Constantin (27 de ani), prezentatorul emisiunii Focus Magazin de la Prima Tv. Se vede clar pe chipul artistei că momentele petrecute la filmări au scos-o din stresul relației cu Marcel Toader. 

În septembrie 2015, Marcel Toader se căsătorea pentru a şasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin, o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Iată că, la nici doi ani de la nuntă, cei doi sunt cu actele de divorţ pregătite, iar Click! a aflat toate dedesubturile separării.
Pe 18 septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) şi Maria Constantin (30 de ani) deveneau oficial soţ şi soţie, însă având în vedere trecutul amoros al fostului rugbist, cu cinci divorţuri la activ, prietenii nu le prea dădeau multe şanse împreună. Iată că pronosticurile s-au adeverit, iar acum Maria şi Marcel sunt separaţi oficial, solista părăsind domiciliul conjugal din buricul Bucureştiului.

maria.jpg

maria constantin
Maria Constantin a răspuns acuzațiilor lui Marcel Toader
Foto: Facebook

hfgrgh.jpg


Marcel Toader îi aduce acuzații grave Mariei Constantin și declară că are și dovezi la cele spuse
foto: Captură video

Cum s-a ajuns aici? Simplu! Marcel Toader îşi schimbă nevasta, dar năravul, ba! Fostul soţ al Gabrielei Cristea nu a renunţat la obiceiurile proaste nici în cea de-a şasea căsnicie, cu cântăreaţa Maria Constantin. Apropiaţii cuplului au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că problemele au început de anul trecut, dar s-au acutizat în ultimele două luni. Cei doi nu au mai rezistat și și-au adresat cuvinte grele în ultimele două săptămâni în emisiunile televizate.

answear.ro%20  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1