Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani, când prezenta «Țara lui Piticot»

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin (41 de ani)
foto: Arhiva Personală

În prima jumătate a anilor 1990, Andreea Marin (41 de ani) era „stăpână” peste „Țara lui Piticot”, o emisiune pentru copii difuzată de TVR Iași. Epoca post-comunistă a fost una înfloritoare pentru televiziune, care a început să se dezvolte pe mai multe domenii. Până să treacă la lucruri mai serioase, Andreea era „zână” printre prichindei.

Acum, aparițiile la TV sunt rare, pentru că se ocupă mai mult de proiecte umanitare. Prezentatoarea TV s-a consacrat tot la TVR, la emisiunea „Surprize, surprize”, însă fanii adevărați nu i-au uitat începuturile carierei. Iată cum arăta Andreea Marin la 20 de ani, când apărea la „Țara lui Piticot”.

andreea marinZoom
Așa arăta Andreea Marin, la vârsta de 20 de ani, când prezenta „Țara lui Piticot”
foto: Arhiva Personală

 

„Cineva mi-a mărturisit azi că mă știe de când era copil, iar eu eram stăpână peste tărâmul magic «Țara lui Piticot». Așa că închei ziua cu o amintire din acele vremuri”, a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiei publicate pe o rețea socială.

Pe Internet încă mai există imagini de atunci. Iată ediția „Călătorie în Țara lui Piticot” de pe 18 iunie, anul 1995.

loading...
Loading...

Citește și

 • andreea marin victime colectiv

  Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis.

 • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

  Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

 • andreea marin sot copil barcelona

  Andreea Marin (41 de ani) a început anul cu stil. „Zâna” a petrecut o vacanță frumoasa, în Barcelona (Spania), alături de fiica ei, Ana Violeta (8 ani), și de soțul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Această experiență memorabilă a făcut-o pe fetița vedetei să își dorească să învețe limba spaniolă, pentru a-i putea vorbi personajului ei preferat de Disney.

 • andreea marin carte calator impatimit

  Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.