Imagine adorabilă cu Daniel Buzdugan şi fetiţa lui. Ce frumoasă e!

buzdugan.png

foto
Daniel Buzdugan este realizator la Radio Zu
Foto: Arhivă personală

Daniel Buzdugan nu este prea darnic cu detalii din viaţa lui de familie, dar recent a făcut o excepţie. Realizatorul de la Radio ZU a publicat o imagine adorabilă cu fetiţa lui Maria, în vârstă de 8 ani. În fotografie, micuţa îşi sărută tatăl pe obraz, gestul ei uimindu-l pe Buzdu, care probabil nu se aştepta la un moment de tandreţe din partea ei.

Daniel Buzdugan (43 de ani) şi-a cam ţinut departe familia de ochii curioşilor, dar şi de micul ecran, dar a început timid să o prezinte fanilor săi. El a publicat o fotografie cu micuţa la care a adăugat o descriere pe măsură. 

daniel_buzdugan.jpg

daniel buzdugan familie fetita
Maria şi-a topit tatăl cu gestul ei
Foto: arhivă personală

"Prima dragoste a unei fete este tatăl ei", a scris Buzdugan pe contul de Instagram. 

Prima apariţie a Mariei în faţa unei ţări întregi s-a produs în această primăvară, când realizatorul de la Radio ZU şi-a însoţit fiica la "Next Star". Maria a interpretat un cântec african alături de alţi 21 de copii.

“Este pentru prima oară când Maria cântă la televizor. Are aptitudini artistice, îi place să cânte, face şi chitară, dar şi desenează foarte frumos. Este varianta îmbunătăţită a tatălui ei. Maria cântă de la grădiniţă, iar de doi ani face parte dintr-un cor”, explica Daniel Buzdugan pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Mihai Morar, Daniel Buzdugan, radio ZU, scandal rasim, sanctiune, Kamara, Congo

    Nu mai au liniște din 26 mai, de când remarcile rasiste pe care le-au făcut în emisiunea “Morning Zu” au aruncat Internetul în aer. Cei doi realizatori, Mihai Morar (34 de ani) și Daniel Buzdugan (41 de ani), și-au pus țara în cap, dar mai ales pe artiștii de culoare de la noi, din cauza unor comentarii cum rar s-au mai auzit în audiovizual. În direct la Radio ZU, cei doi i-au numit pe fotbaliștii și pe suporterii congolezi, „maimuțe”, “gorilieni”, “cimpanzei”. Solistul Kamara și-a exprimat primul dezgustul.

  • daniel buzdugan

    Daniel Buzdugan (41 de ani) e un familist convins, dar nu-i place să se laude cu familia lui. Îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe soția Monica și pe cei doi copii ai săi, Luca (8 ani) și Maria (6 ani). Păcat, pentru că matinalul de la Radio ZU are o familie superbă. Cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click! dovedesc ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan, pe care omul de radio o iubește de peste 20 de ani.

  • Se încing spiritele între Kamara şi realizatorii Radio ZU Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Deşi la prima vedere conflictul părea încheiat după glumele rasiste, solistul a luat foc după ultimul gest al lui Morar. Acesta din urmă l-a şters din lista de prieteni de pe contul de socializare, iar acest lucru l-a deranjat pe artist.

  • foto

    Daniel Buzdugan (43 ani) a suferit un accident pe cât de domestic pe atât de dureros. Realizatorul de emisiuni radio a fost transportat la spital, iar medicii i-au spus că va avea nevoie de zile întregi pentru a se recupera complet în urma incidentului nefericit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1