Ilinca Vandici și-a ales ținutele pe care le va purta la nuntă

vandici_1.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici și-a pregătit rochiile pe care le va purta la nunta sa
Foto: Facebook

Urmează un moment special în familia Ilincăi Vandici (30 de ani), în acest weekend. Duminică, pe 15 octombrie, prezentatoare va fi condusă la altar de Andrei Neacșu (26 de ani), cel căruia i-a dăruit un băiețel. Vedeta de televiziune a anunțat că va face și botezul micuțului Zian, în aceeași zi cu nunta.

Cu două zile înainte de marele moment, Ilinca Vandici și-a înștiințat prietenii virtuali că și-a ales deja ținutele pe care le va purta la nuntă și este pregătită să spună „Da”.

Prezentatoarea a fost fotografiată ținând cele două rochii, dar amândouă au fost acoperite, preferând să păstreze surpriza pentru duminică, atunci când plănuiește să strălucească: „Ținutele pentru nuntă sunt gata iar eu sunt extrem de fericită, mulțumită și emoționată!!! Sunteți curioși să le vedeți?? trebuie să mai așteptați puțin! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!!”, a scris Ilinca Vandici pe rețeaua de socializare.

vandici_2.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici este pregătită pentru nuntă, dar a mărturisit că este și foarte emoționată
Foto: Facebook

ilinca-vandici.jpg

ilinca vandici rochie mireasa nunta
Ilinca Vandici nu va purta o rochie de mireasă albă
Foto: Zoltan Lorencz

În aceeași zi, pe 15 octombrie, va avea loc și nunta lui Adrian Mutu cu Sandra și este posibil să nu fie o simplă întâmplare. Cele două cupluri par să se cunoască, dacă ar fi să ne luăm după ocaziile în care cei patru au fost surprinși împreună.

vandici_mutu.png

ilinca vandici
Ilinca Vandici se va căsători în aceeași zi cu Adrian Mutu
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • ilinca vandici look schimbat bravo ai stil

    Ilinca Vandici a ajuns miercuri acasă cu bebeluşul după ce duminică (23 iulie) a trecut prin emoţii mari. Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" de la Kanal d a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos, decizia operaţiei fiind luat de medicul care a urmărit-o pe vedetă pe întreaga durată a sarcinii. La externarea de la clinica privată, Ilinca a povestit de ce nu i s-a recomandat naşterea naturală, variantă pentru care optase iniţial.

  • ilinca vandici

    Ilinca Vandici trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de familie. Nu are nici două luni de când a născut, are o siluetă de invidiat, este fericită alături de soțul său, iar băiețelul pe care l-a adus pe lume le aduce în fiecare zi o rază de soare în suflete.