Ilinca Vandici, despre infidelitatea în cuplu: «Eram o marionetă pentru el»

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici infidelitate cuplu
Ilinca Vandici a traversat o perioadă grea în amor până să se mărite
Foto: arhivă personală

Viaţa sentimentală complicată a cam dezechilibrat-o pe Ilinca Vandici, care şi-a făcut curaj abia acum să vorbească despre faptul că a fost înşelată. Deşi, pe sticlă şi în faţa prietenilor era mereu zâmbitoare, în sufletul ei prezentatoarea se lupta cu o mare durere. Vedeta Kanal D a dezvăluit că nu a fost cea mai norocoasă persoană în dragoste şi că problemele în amor i-au afectat şi proiectele profesionale.

Vedetele nu au o viaţă perfectă, aşa cum poate mulţi îşi imaginează după ce le văd zâmbind frumos în reviste. Ilinca Vandici este un exemplu care demonstrează că nici notoriatatea nu te poate feri de suferinţe în dragoste. Prezentatoarea Kanal D a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care viaţa ei sentimentală nu era tocmai roz.   

12_ilinca-vandici.jpg

La 16 ani, Ilinca Vandici a fost “Miss Bihor”
Foto: arhivă personală

"Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă, însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac... O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleşească! (...) Nu mai m-ai recunoscut, pentru că nu mai eram eu. Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol şi îl jucam perfect. Eram veşnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu de fapt în sufletul meu eram terminată. Aveam stări de anixietate în momentul în care eram singură. Nu mai aveam încredere în mine, absolut deloc pentru că odată cu frustrările astea din plan sentimental au ajuns să le am şi în plan profesional. Îmi ziceam că nu mai sun bună nici la muncă, dar parcă nu mă mai descurc.. Eram o marionetă. Eram o păpuşă, o jucărie pentru el", a mărturisit Ilinca Vandici. 

Ilinca Vandici s-a măritat în urmă cu doi ani

Ilinca Vandici (32 de ani) a făcut toate aceste dezvăluiri abia acum când este liniştită sentimental. Ea a bifat deja doi ani de la căsătoria cu Andrei Neacşu (28 de ani). Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Zian, în vârstă de doi ani şi jumătate. Şi profesional stă bine. Ilinca este prezentatoarea emisiunii de mare succes în rândul doamnelor "Bravo, ai stil", show de modă care va reveni curând pe ecrane. De data aceasta concurentele vor fi persoane cunoscute.  

ilinca-vandici-andrei-neacsu-nasi-botez.jpg

ilinca vandici andrei neacsu
Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, părinții spirituali ai unui băiețel
Foto: Instagram

„Mi-a fost foarte dor de  «Bravo, ai stil!», de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

De-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum,  „Bravo, ai stil!”  a ajutat prin spectacolul al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, unde au fost dezbătute aprins momente din show.

 

 

 

 

Citeşte şi:

 

Adevărul din spatele pozelor perfecte. Cât se chinuie Ilinca Vandici, Adelina Pestriţu şi Cosmina Păsărin!

Cu cine s-a iubit soțul Ilincăi Vandici și din ce face el sute de mii de euro

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1