Adevărul din spatele pozelor perfecte. Cât se chinuie Ilinca Vandici, Adelina Pestriţu şi Cosmina Păsărin!

ilinca-vandici_2.jpg

ilinca vandici
Pe Ilinca Vandici am fotografiat-o în noiembrie, cât încă era plăcut afară. A pozat ca un adevărat manechin
foto: Bogdan Ionescu

Fotografiile vedetelor sunt admirate pe reţelele sociale, însă puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele lor. Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, însă şi acela e realizat cu muncă de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o cărând cu cârca “recuzita” de la o şedinţă foto, dar şi Ilinca Vandici şi Cosmina Păsărin, care au tras sute de cadre pe trotuarul din faţa Palatului Regal, din Bucureşti. Noi îţi arătăm cum arată realitatea până la pozele cosmetizate, pe care le găseşti pe reţelele sociale.

În spatele fotografiilor perfecte, puse de vedete pe Instagram sau pe Facebook, stă multă muncă din partea unei chipe întregi. Asta în cazul VIP-urilor care se respectă şi care şi-au permis să angajeze oameni pentru a le şlefui imaginea. Un fotograf, un stilist şi gata treaba!

Ilinca Vandici, bravo, ai stil!

Ilinca Vandici (32 de ani), prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, are peste 500.000 de fani pe Instagram, aşa că trebuie să le asigure zilnic noutăţi. Şi pe ea, ca şi pe Cosmina Păsărin, fotoreporterii Click! le-au surprins în plină acţiune, pe trotuarul din faţa Palatului Regal din Bucureşti. Ilinca a schimbat poziţii mai ceva ca un fotomodel, "s-a jucat" cu camera foto şi a avut răbdare să respecte toate indicațiile fotografului. Ba, la un moment dat, a vrut să fie pozată și în timp ce traversa. Iată și rezultatul de pe Instagram, dar și fotografii tip making-off, realizate de Click!

ilinca-vandici_1.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici, fotografiată în timp ce traversa
foto: Mihai Ionescu

ilinca-vandici-instagram.jpg

ilinca vandici
Aceasta este fotografia de pe Instagram
foto: arhivă personală

Adelina Pestrițu trăiște din Instagram

Şi pe Adelina Pestriţu (31 de ani) am găsit-o în aceeași ipostază. Bruneta din asta trăieşte în acest moment, din şedinţe foto, contracte de imagine, colaborări, aşa că activitatea ei pe reţelele sociale este deosebit de intensă. Dar, ceea ce vedeţi pe Facebook, fără pată, fără cusur, fără cute sau fără riduri nu este neapărat şi ceea ce vedem în realitate.

bp9h9331.jpg

Adelina Pestritu fara machiaj, sedinta foto vedete, cum se pozeaza Adelina Pestritu, photoshop vedete, vedete pe Facebook
Eniko Szanto, fost stilistă de la "Dansez pentru tine", s-a ocupat atunci de imaginea Adelinei
foto: Mihai Ionescu

Pe conturile vedetelor, rar găseşti vreo imagine needitată în Photoshop sau în programele smartphone-ului, căci divele asta trebuie să vândă: perfecţiune. Adelina are noroc de un ten perfect și de un corp armonios, așa că nu trebuie să "se repare" prea mult.

bp9h9407.jpg

Adelina Pestritu fara machiaj, sedinta foto vedete, cum se pozeaza Adelina Pestritu, photoshop vedete, vedete pe Facebook
Adelina aruncă şi un zâmbet spre camera foto
foto: Mihai Ionescu

În trecut, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Adelina Pestriţu în mijlocul unei şedinţe foto în plin centrul Bucureştiului. Mai mulţi prieteni şi colaboratori mişunau în jurul ei: unul i-a mutat maşina, altul i-a cărat haina, iar al treilea a fotografiat-o ca pe o adevărată divă.

new_picture_3.jpg

Adelina Pestritu fara machiaj, sedinta foto vedete, cum se pozeaza Adelina Pestritu, photoshop vedete, vedete pe Facebook
Aşa arată fotografia finală, pusă de Adelina pe Instagram
foto: Mihai Ionescu

Andreea Marin, cu recuzita în spate

Nu e uşor să fii vedetă, dar e profitabil. Mai toate VIP-urile autohtone îşi rotunjesc veniturile cu mici contracte de imagine, pe termen lung sau scurt, care constau în promovarea unor produse sau servicii pe Facebook şi pe Instagram. Onorariile primite pentru o postare online variază între 500 şi 3.000 de euro, în funcţie de notorietate, de numărul de fani şi de vizibilitate. Aflată într-o pauză de TV după emisiunea “Uite cine dansează!”, de la Pro TV, în care a avut rol de jurat, Andreea Marin (44 de ani) nu stă cu mâinile în sân şi îşi sporeşte conturile cu ajutorul imaginii sale de “Zână”. Noi am surprins ce desfăşurare de forţă stă în spatele unui astfel de job.

12_foto-2-2-col.jpg

Andreea a cărat acasă un munte de haine după ședința foto

12_foto-1-3-col.jpg

Rezultatul final: părul aranjat, atitudine studiată, tocuri, blănița și salopeta la locul lor
Fotografii: Mihai Ionescu

Cosmina Păsărin, indicații de stilist

Și pe Cosmina Păsărin am surprins-o în plină stradă, în București, dând indicații în timpul unei sesiuni foto fashion. Exersa mersul de fotomodel, gesticula și o ajuta pe tânăra care poza cu sfaturi. Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, vedeta părea un adevărat personaj, iar din punct de vedere fizic nu mai aminteşte cu nimic de seducătoarea brunetă care punea bărbaţii pe jar la “Vara ispitelor”, în 2001, la PRO TV.

cosmina-pasarin-schimbata-septembrie-2018.jpg

Cosmina Pasarin
Cosmina Păsărin, surprinsă de Click! în timpul unei ședințe foto fashion, în plină stradă
foto: Mihai Ionescu

Este de admirat însă faptul că vedeta nu s-a “tunat”, aşa cum au făcut colegele ei de breaslă, având şi buzele naturale, şi sânii de la Mama Natură. În carieră, Cosminei îi merge brici, căci de când a renunțat la televiziune și a devenit maestru de ceremonii, vedeta a reușit repede să se impună în această branșă.

Delia, fotografiată de chitaristul ei

Nu folosește mult Photoshop și are curaj să se arate și nemachiată, și obosită, și nervoasă. Fotoreporterii Click! au fotografiat-o pe Delia (36 de ani) anul trecut, în timp ce se lăsa la rându-i fotografiată de chitaristul ei, Alex Turcu. Ședința foto a avut loc la ieșirea din sediul Radio Zu, din Băneasa. 

img_1021.jpg

Delia, sedinta foto vedete, cum se pozeaza Delia, vedete Instagram
foto: BLITZ

Îmbrăcată cu un costum verde, din catifea, și cu peruca în culorile curcubeului, Delia a pozat la zid și din față, și din profil. În unele poze, și-a lăsat la vedere sutienul roșu. Imediat, poza a ajuns pe Instagram și s-a bucurat de aprecierile fanilor. 

delia_instagram.jpg

delia
Aceasta e poza pe care Delia a pus-o pe Instagram
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • delia

    Are peste două milioane de fani pe Facebook și aproape 800.000 pe Instagram, așa că Delia (35 de ani) trebuie să le livreze zilnic marfă consistentă. Solista este foarte activă în mediul online și ne bucură cu filmulețe haioase, live-uri din domiciliul conjugal, poze de la concerte, emisiuni sau evenimente.

  • machiaj

    În pictoriale şi la televizor apar ca scoase din cutie, aranjate, fardate şi coafate de cei mai pricepuţi stilişti. Unele vedete din showbizul autohton au fost surprinse de paparazzi şi fără strop de machiaj. Cele mai multe sunt de nerecunoscut fără “mască”. Voi ce spuneţi? Le recunoaşteţi nemachiate?