Ce mire atipic a fost soţul Ilincăi Vandici!

ilinca.png

foto
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au căsătorit la 15 octombrie
Foto:Blitz

Ilinca Vandici (31 ani) a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică, 15 octombrie. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca a avut o apariţie inedită, purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de la emisiunea "Bravo, ai stil". Rochia de un roz prăfuit, cu trenă a contrastat puternic cu ţinuta aleasă de soţul său, Andrei.

În timp ce ea a purtat o ţinută retro şi a venit la cununia religioasă într-o maşină de epocă, Andrei Neacşu, soţul ei, a optat pentru un look modern, avangardist şi o maşină Range Rover care să îl conducă spre altar.

ilinca5.jpg

foto
Mireasa a fost adusă la cununia religioasă într-o maşină de epocă
Foto: Blitz

Singurele elemente care au trădat statutul de mireasă al Ilincăi au fost buchetul de flori albe şi coroniţa minusculă de prinţesă.

ilinca.jpg

foto
Ilinca a purtat o rochie retro, roz prăfuit
Foto: Blitz

Andrei Neacşu a fost cu siguranţă un mire atipic, care a acţionat conform zicalei "opusele se atrag" atunci când a ales costumul de nuntă.

andrei.jpg

foto
Andrei Neacşu a fost un mire atipic
Foto:Blitz

A îmbrăcat un costum de culoare neagră. Sacoul a fost accesorizat cu cinci libelule, iar cămaşa clasică a fost înlocuită de un tricou. Pantofii nu au fost unii simpli, ci extravaganţi, plini de strasuri. 

Printre invitaţi s-a numărat şi Răzvan Ciobanu, creatorul rochiei Ilincăi şi mebru în juriul emisiunii "Bravo, ai stil". Vestimentaţia lui a fost una monocoloră, nelipsindu-i, totuşi, nota de excentricitate caracteristică lui Răzvan. 

razvan.jpg

foto
Creatorul Răzvan Ciobanu a fost cel care i-a confecţionat Ilincăi rochia
Foto: Blitz
Loading...

Citește și