Cu cine s-a iubit soțul Ilincăi Vandici și din ce face el sute de mii de euro

10-vedete-ilinca-vandicisfghfgh.jpg

vandici sot luptator andrei neacsu
Ilinca Vandici a devenit doamna Neacşu toamna trecută
foto: arhiva personală

Nuntă fastuoasă, invitați din politică, meniuri și ținute de lux. Cam așa a fost la nunta Ilincăi Vandici. Dacă ea este celebră, despre proaspătul ei soț nu se știu prea multe, însă Click! vă spune cine este Andrei Neacșu, zis „Spelbu”.

În urmă cu un an și jumătate, mai precis în iunie 2016, după ce s-a despărțit de fotbalistul Cătălin Țâră, Ilinca Vandici (31 de ani) s-a aruncat în brațele unui tănăr de bani gata. Acesta a agățat-o cu o replică celebră pe care o avea și pe contul de facebook: ”Nu mă știi? Eu sunt campion mondial la..femei”. Este vorba despre Andrei Neacșu (26 de ani), zis Spelbu, care de duminică îi este soț. Cei doi au și un copil în vârstă de trei luni. 

Despre Ilinca se știe că prezintă emsiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, însă partenerul ei este celebru în Tunari, locul de origine. Nu pentru că locuiește acolo, ci pentru că este dezvoltator imobiliar în zona respectivă, iar tatăl său este nimeni altul decât viceprimarul Alexandru Neacșu, un om influent și cu o stare financiară foarte bună.

Și-a ajutat fiul cu bani pentru că a văzut că-i moștenește flerul în afaceri și iată că nu s-a înșelat. Andrei construiește și vinde apartamente, încasează sute de mii de euro, conduce o limuzină de lux și are o casă imensă în Tunari. Și la dame are un palmares bogat, căci înainte să fie cumințit de Ilinca, acesta s-a iubit cu Andreea Tonciu și cu Anda Adam, însă pentru doar câteva luni. Ciudat este că deși este extrem de tânăr, Neacșu a mai fost căsătorit,  iar căsnicia lui a durat doar 3 luni. Alexandra Bogaciu a divorțat din cauza infidelităților lui. Și nu doar femeile, mașinile și ceasurile îi plac, ci și sporturile, iar Andrei a practicat kickboxing și este luptător MMA

 

Loading...

Citește și

  • foto

    Ilinca Vandici (31 ani) a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică, 15 octombrie. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca a avut o apariţie inedită, purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de la emisiunea "Bravo, ai stil". Rochia de un roz prăfuit, cu trenă a contrastat puternic cu ţinuta aleasă de soţul său, Andrei.

  • invitati ilinca vandici nunta

    Nu degeaba este prezentatoarea unei emisiuni de stil! Ilinca Vandici a fost duminică, la nunta ei şi la botezul lui Zian, ca pe podium. Vedeta Kanal d a îmbrăcat trei ţinute pentru cele două evenimente speciale din viaţa ei. La biserică a purtat o creaţie semnată Răzvan Ciobanu, iar la petrecerea de la Palatul Snagov alte două ţinute extravagante, de care s-a ocupat designerul Andra Turcanu.

  • ilinca vandici

    Ilinca Vandici a spus „Da” în fața altarului pe 15 octombrie și și-a botezat băiețelul, pe Zian-Ioan. Prezentatoarea a dat apoi o petrecere fastuoasă la care au participat în jur de 500 de invitați. a fost o mireasă inedită, care și-a schimbat de trei ori ținutele.

  • Nu degeaba este prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D!