Ilie Năstase o îndulcește pe Brigitte cu ecleruri de Dorobanți

14_ilie-2.jpg

După ce a făcut cumpărături, s-a urcat la volanul maşinii sale, un BMW Z4

A înşelat, s-a comportat urât cu Brigitte, însă Ilie Năstase are şi părţi bune, demonstrând că poate fi adevărat gentleman. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul mare jucător de tenis în timp ce cumpăra prăjituri pentru soţia lui Brigitte, cu care se află în plin proces de divorţ.

Miercuri, când trebuia să se prezinte la Judecătoria Sectorului 1, unde avea loc înfăţişarea în procesul de divorţ, Ilie Năstase (71 de ani) a lipsit. Doar soţia sa s-a prezentat încă de la prima oră a dimineaţii, însoţită de avocată.  Absenţa de la tribunal a fostului mare sportiv, care are poziţia de pârât în acest dosar, denotă faptul că nu îşi doreşte deloc să divorţeze de Brigitte, femeia pe care încă o iubeşte. Pe ultima sută de metri, el se luptă să o readucă în căminul conjugal, invitând-o la cine romantice sau la discoteci de fiţe, în Mamaia. Iată însă că, de data aceasta, el a vrut să o îndulcească la propriu. 

 

Fotoreporterii Click! l-au surprins, săptămâna trecută, în faţa unui bancomat din Dorobanţi, de unde a scos câteva sute de lei, apoi a intrat într-o patiserie renumită pentru eclerele sale. Cu punga plină de prăjituri, s-a îndreptat apoi spre decapotabila lui albastră, o maşină BMW Z4, în valoare de 45.000 de euro.  

14_brigitte.jpg

Brigitte nu vrea să renunţe la procesul de divorţ

 

Cu pletele în vânt, ca un tinerel plin de energie, şi îmbrăcat în haine scumpe, Nasty a gonit nerăbdător  spre casa fostei soţii. Rămâne de văzut dacă Brigitte  va ţine cont de toate eforturile lui, ori va face act de prezenţă şi la următorul termen de divorţ: ”Mă doare undeva de divorţ. Eu am alte treburi mai importante acum”, a declarat, miercuri, pentru Click! Ilie Năstase, după ce a avut loc prima înfăţişare la tribunal.

Loading...

Citește și