Ilie Năstase, cu fosta nevastă de ziua lui Brigitte

nastasemare324.jpg

Ilie Năstase i-a adus un buchet de 100 de trandafiri soției, încercând parcă să se scuze pentru faptul că a întârziat la petrecere
Fotografii: Sever Gheorghe

E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

Chef mare marţi seara, în clubul bucureştean Fratelli. Brigitte Sfăt a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani, şi a strâns sub acelaşi acoperiş cei mai mondeni invitaţi, aproximativ 100 la număr. Sărbătorita a strălucit la propriu, într-o rochie mini, argintie, pe care a purtat-o cu cizme-şic, lungi, din piele. Soţii Deea şi Dinu Maxer, Vica Blochina, Camelia Potec, Eli Lăslean, soţii Cristi Brancu şi Oana Turcu, rude, prieteni, sora Brigittei, Cristina Szeifret, au fost punctuali şi şi-au făcut apariţia în jurul orei 20.00, aşa cum scria pe invitaţie. Din peisaj lipsea însă un personaj important, nimeni altul decât Ilie Năstase (70 de ani), soţul sărbătoritei.
Ei bine, în timp ce cheful din Fratelli era în plină desfăşurare, reporterul Click! s-a întâlnit cu Ilie în altă parte, dar tot la distracţie. Nasty venise marţi, în jurul orei 19.30, la mall Băneasa, la avanpremiera peliculei “Fifty Shades Darker”, un film plin de scene erotice, cu protagonişti care mai mult se iubesc decât vorbesc. Şi, deşi prezenţa lui Ilie la film a fost obligatorie, el fiind imaginea celebrei şampanii Moet (sponsorul evenimentului de la mall), iată că acolo a îmbinat utilul cu plăcerea.

Nasty s-a întâlnit şi a socializat cu fosta soţie, Amalia Năstase (40 de ani), femeia care i-a dăruit două fete în timpul relaţiei de 12 ani, dintre care 7 de mariaj. Cei doi au vorbit preţ de câteva minute, însă au făcut poze separat şi tot separat au intrat în sala de cinema. În partea cealaltă a oraşului, în clubul Fratelli, Brigitte îşi aştepta soţul cu nerăbdare, iar acesta, ca un adevărat cavaler, şi-a făcut intrarea cu 100 de trandafiri roşii în mână. Deşi buchetul ar fi trebuit să şteargă cu buretele întârzierea de o oră şi 40 de minute (n.r. Ilie a ajuns în club la 21.42), Brigitte nu a jucat teatru şi a fost sinceră în gesturi. Nu a făcut exces de gesturi tandre cu Ilie, iar la un moment dat fotoreporterul Click! i-a surprins pe cei doi încordaţi şi destul de distanţi. “Îmi doresc ca anul acesta să fiu mai fericită decât în 2016, pentru că am avut un an nasol atât din punct de vedere al sănătăţii, cât şi moral”, a spus Brigitte Năstase, mesajul fiind, desigur, cu subînţeles.

În vară a fugit cu fosta soție la Paris

rgarros8897.jpg

În vara lui 2016, Ilie cu fosta soție au fost la Rolland Garros

În aceeaşi lojă, veseli, ca şi cum nimic rău nu ar fi existat niciodată între ei. Aşa au fost fotografiaţi în iunie 2016 Ilie, Amalia şi fiicele lor, la turneul de tenis de la Roland Garros, de la Paris. Asta în timp ce Brigitte muncea de zor pentru deschiderea locului de joacă pentru copii, Magic Castle Summer Pool. Brigitte a luat primul avion ca să ajungă lângă soțul ei, însă Amalia deja se întorsese în țară. Frumuseţea lui Brigitte Sfăt a fost remarcată de Ilie Năstase în 2010, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Bruneta este mamă a doi copii, proveniţi din relaţii diferite. Năstase are patru copii. Nicholas (28 de ani) şi Charlotte (26 de ani), înfiaţi în timpul mariajului cu Adelaide Alexandra King, şi Alessia (14 ani) şi Emma (11 ani), născute din relaţia cu Amalia Năstase.

Loading...

Citește și

  • brigitte sfat detox turcia bodrum

    Brigitte Năstase iartă, dar nu uită! Focoasa brunetă a lăsat să se înţeleagă că nu trece aşa uşor peste trădarea soţului, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o legătură extraconjugală cu amanta Cici şi nici peste faptul că fostul tenismen nu i-a fost alături atunci când Brigitte a trecut printr-o operaţie dificilă de extirpare a unor tumori la plămâni.

  • E scumpă și soția, dar amanta este prețioasă de-adevăratelea, dacă luăm în considerare cheltuielile pe care Ilie Năstase le avea cu celebra Cici, alias Cecilia Dumitru. Costurile lunare ale vilei în care locuiește presupusa amantă se ridicau la 4.000 de euro.