Ileana Ciuculete și-a lăsat rudele în plin scandal! Soțul l-a dat în judecată pe fratele ei, în ziua tragediei

2-3-bd-foto-1-5coloane.jpg

Zeci de persoane au venit și ieri să-și ia adio de la Ileana Ciuculete
Foto: Sever Gheorghe

Durere fără margini la Biserica Costească din Chitila, unde a fost depus trupul neînsufleţit al cântăreţei Ileana Ciuculete. Rudele artistei au făcut pace la căpătâiul artistei, însă puţini ştiu că între ei e un adevărat război.

Scandal între Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, şi rudele cântăreţei, care s-a stins din viaţă marţi pe patul de spital. O coincidenţă stranie a făcut ca exact în ziua în care avea să moară cântăreaţa de muzică populară, pe 14 martie, soţul acesteia să înregistreze o cerere de dare în judecată împotriva fratelui artistei, Aurel Ciuculete (pe numele real Ciuciulete) şi a soţiei sale, Maria Şerbănoiu.

2-3-bd-foto-2-2coloane.jpg

Cornel Galeș, soțul Ilenei, răvășit de durere
Foto: Sever Gheorghe

 

”Se pare că neînţelegerile au pornit de la un imobil. Fratele ei, Aurel, nu ar fi vrut să-i dea Ilenei şi lui Cornel o semnătură pentru un cadastru la imobilul pe care aceasta l-a trecut pe numele fiului ei mai mare, Mugurel, atunci când s-au împăcat. Cu toate că cei implicaţi locuiesc acum în Bucureşti, procesul se află pe rol la Tribunalul din Craiova”, a povestit pentru Click! un apropiat al familiei. Aceleaşi surse mai povestesc şi că Ileana Ciuculete ar fi avut grijă, din timp, ca după moartea ei să nu existe scandal între soţ şi copiii ei din prima căsătorie. Ea le-ar fi lăsat acestora o vilă cochetă, pe care urmează s-o împartă.

2-3-bd-foto-3-2coloane-doar-el.jpg

Aurel, fratele artistei, a stat în permanenţă la capelă
Foto: Sever Gheorghe

 La priveghi, rudele artistei s-au comportat firesc, fără vreun resentiment şi mai ales fără să lase impresia că între ei au existat discuţii în trecut. La catafalcul artistei de la Biserica Costească din Chitila, unde ea obişnuia să vină la slujbe, s-au perindat sute de admiratori, colegi şi prieteni, care au adus o mulţime de coroane şi flori, puse în găleţi, în curtea bisericii. Cei mai mulţi au venit să aprindă o lumânare şi să-şi ia rămas bun de la cea pe care au iubit-o şi să-i transmită condoleanţe soţului, extrem de îndurerat. Ionela Prodan a venit cu o coroană de flori, a vărsat o lacrimă la căpătâiul Ilenei şi a sărutat crucea pe care scria numele colegei sale. Ileana Ciuculete va fi înmormântată azi, la Cimitirul Străuleşti din Capitală.

2-3-bd-foto-4-2col-15cm.jpg

Ileana Ciuculete (64 de ani) a murit răpusă de o ciroză galopantă
Foto: Sever Gheorghe

 

Artista era credincioasă şi a murit chiar în postul Paştelui. Duhovnicul ei a împărtăşit-o cu puţin înainte de a muri. Deşi biserica în care are loc priveghiul are şi o capelă mortuară la subsol, enoriaşii le-au cerut preoţilor ca sicriul artistei să fie depus în biserică. Ileana Ciuculete (64 de ani) fusese diagnosticată cu hepatică C, ciroză galopantă şi cancer de oase cu doar nouă zile înainte să moară.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1