Îl scoate din depresie pe Keanu Reeves? Ana Ularu, în braţele marelui actor

12-13-vedete-ularu-bun-gettyimages-457790844.jpg

Românca Ana Ularu a dat din nou lovitura la Hollywood
Citeste tot despre: 

După ce a jucat alături de Bradley Cooper şi Tom Hanks, acum, românca noastră are din nou ocazia de a juca alături de un alt titan de la Hollywood. Este vorba de Keanu Reeves, cu care Ana Ularu a împărțit platoul pentru pelicula „Siberia”.

Ana Ularu cochetează de ceva timp cu marea scenă de film de la Hollywood. Actrița româncă a avut ocazia să joace în mai multe producţii de succes. După “Serena”, cu Bradley Cooper şi “Inferno”, alături de Tom Hanks, acum Ana Ularu (31 de ani) filmează pentru două pelicule importante. Una dintre acestea se numeşte “Muse”, unde apare alături de Christopher Lloyd şi Franka Potente, iar anul viitor va apărea în “Siberia”, unde va juca rolul lui Katya, o rusoaică răzbunătoare, care este deţinătoarea unei cafenele în Siberia.

CLIIMA20140321_0199_1.jpg

Keanu Reeves a ajuns mai rău ca un boschetar

Acolo îl va întâlni pe Lucas Hill, interpretat de Keanu Reeves, un afacerist cu care tânăra va începe o poveste spumoasă de dragoste.

Cei doi au de filmat câteva scene fierbinţi, astfel că actriţa va fi probabil invidiată de multe colege de breaslă. O parte dintre filmări s-au desfăşurat în USA dar şi în Canada, în Manitoba şi Marquette dar şi în Rusia. 

Cum s-a schimbat Keanu Reeves, un star marcat de nefericire

Keanu Reeves nu trece prin cea mai bunp perioadă a vieții sale. Actorul a ajuns într-o stare avansată de depresie după ce, în 2001 prietena sa, Jennifer Syme, a murit într-un accident de mașină, la doi ani după ce născuse mort copilul cuplului. Reeves nu și-a revenit niciodată din acest șoc iar problemele sale s-au accentuat gradual.

Keanu Reeves și-a menţinut, însă, reputaţia uneia dintre cele mai drăguţe, bune şi generoase fiinţe umane din industrie. Un introvertit a cărui poveste înfioară şi-acum, după 50 de ani marcaţi de tragedie mai mult decât ar putea mulţi dintre noi să-ndure

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1