Îl mai țineți minte pe Fizz? Doarme pe saci de bani. Mama lui face milioane de euro din gunoaie

Bogdan Croitoru, alias Fizz, așa-zisul cântăreț care s-a făcut remarcat într-o vreme prin prezența-i excentrică dată de blănurile pe care le purta pe bustul gol, are un noroc chior. Nu face nimic, dar are o groază de bani.

Expresia ”Lupul își schimbă părul, dar năravul ba” se potrivește mănușă lui Fizz. Ca să nu spunem Bogdan Croitoru, căci nu l-ar recunoaște nimeni după numele din buletin. Cândva ”cântăreț”, dar mai ales pasionat de blănuri pe bustul gol, acesta și-a căpătat ușor notorietate prin prezențe excentrice. A scos câteva piese în care se lăuda ce viață îmbelșugată are, iar apoi a dispărut ca într-un joben. Probabil v-ați gândi că i s-au terminat banii și nu a mai avut cu ce să iasă la înaintare. Greșit. Fizz și-a păstrat harfele și chiar și le-a cultivat. Conduce acum mașini și mai scumpe, precum Bugatti și Lamborghini, și a rămas pasionat de femeile tunate. 

Cum să nu faci nimic, dar să ai o groază de bani? N-o să ne răspundă Fizz la întrebarea asta, însă am aflat secretul. Mama lui este secretul unei vieți lipsite de orice grijă. Doina Croitoru conduce Serviciul de Salubritate București, firmă care atinge un profit anual de circa 3 milioane de euro. Într-o perioadă, acesta îl făcuse acționar pe Fizz în firmă, dar acesta are, pară-se, alte preocupări. 

 

 

loading...

Citește și

  • Ştefania, fetiţa de 3 luni care are nevoie de o operaţie complicată pentru a scăpa de furtunul din burtă prin care e hrănită, a fost admisă de un profesor chirurg la o clinică din Germania.

  • Invitat la emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, Fizz şi-a prezentat noua activitate, cea de manager al agenţiei de fotomodele "Fizz Models International", care l-au şi însoţit în platou.