Iată restaurantul de fițe din India în care a petrecut Iulia Vântur Ajunul Crăciunului!

iulia_vantur_india.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur petrece sărbătorile de iarnă în India
foto: arhiva personală

Iulia Vântur (36 de ani) a sărbătorit Ajunul Crăciunului într-un restaurant de fițe din Mumbai, înconjurată de noii ei prieteni indieni. The Korner House este recunoscut în cel mai populat oraș indian pentru clientela selectă.

Pentru Iulia Vântur a petrece sărbătorile în sânul familiei înseamnă în ultima vreme să se înconjoare de familia și de prietenii iubitului ei, celebrul actor de la Bollywood Salman Khan (51 de ani).
Pentru Ajunul Crăciunului, vedeta a ales unul dintre cele mai selecte restaurante din Mumbai, The Corner House, care se laudă pe site-ul propriu cu celebritățile care i-au călcat pragul de-a lungul anilor.
Vedeta a fost înconjurată de noii ei prieteni indieni și le-a transmis ”Crăciun fericit!” tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare printr-un filmuleț care o surprinde în mijlocul petrecerii.


Iulia Vântur s-a întors în India la sfârșitul lunii noiembrie, după două luni și jumătate petrecute în țară, timp în care și-a reînnoit pașaportul și a filmat pentru proiectele speciale de 1 Decembrie și Crăciun ale postului de televiziune la care lucrează, Pro TV. Vedeta are o relație cu actorul indian de cinci ani, dar multă vreme cei doi au susținut că sunt doar buni prieteni. Prin târg se zvonea că cei Iulia și SAlman se vor căsători anul acesta, în noiembrie, dar se pare că mai avem de așteptat pentru o nuntă fastuoasă în stil indian.

 

Loading...

Citește și

  • Iulia Vantur, Salman Khan

    Prima apariție în public în care ce doi și-au asumat relația a stârnit valuri de reacții. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, iar acum o știe toată lumea! Mai mult, frumoasa prezentatoare de la Pro TV a fost surprinsă de paparazzii indieni la însoțind-o pe mama actorului indian, semn că Iulia a fost acceptată de familia Khan. Până astăzi, nimeni nu a știut, însă, ce spun părinții blondei despre relația cu faimosul cuceritor indian.

  • Iulia Vantur, Salman Khan, Iulia s-a intors in India, petrecere, Iulia Vantur iubit

    Revenirea în India îi priește de minune Iuliei Vântur (36 de ani). Dacă săptămâna trecută s-a ocupat de latura profesională, și a intrat în studioul de înregistrări cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea și-a găsit timp și pentru distracție. Și nu singură, ci în compania care îi face plăcere, alături de actorul indian Salman. Khan. Cei doi au fost în centrul atenției la o petrecere, care a avut loc în suburbia Bandra, în vestul Mumbaiului.