Iată care sunt semifinaliștii de la «Românii au talent», sezonul 9! Când are loc marea finală

romanii-au-talent-semifinale2.jpg

Iată care sunt semifinaliștii sezonului 9 „Românii au talent”!
Foto: Pro TV

Vineri seară, 10 mai, s-au încheiat preselecțiile sezonului 9 al show-ului „Românii au talent”, moment în care cei patru jurați au fost nevoiți să mai facă încă o selecție pentru a alege concurenții ce merg mai departe în semifinalele competiției. Iată care sunt aceștia și află dacă momentul tău preferat se află printre ei!

S-a terminat șirul preselecțiilor pentru îndrăgitul concurs „Românii au talent”, iar de acum concurenții intră în focurile marilor gale ale competiției de talente! Din păcate, nu toți cei care au primit trei sau patru de „Da” merg mai departe, deși numerele lor au încântat publicul și jurații, aceștia din urmă fiind nevoiți să facă o selecție a participanților, din cauza numărului mare al acestora. 

kidd_strobe_aka_frenchiebabyy_0.jpg

Kidd Strobe, unul dintre dansatorii care a primit Golden Buzz din partea juriului, va putea fi urmărit în semifinalele de la „Românii au talent”
Foto Facebook

Cine sunt semifinaliștii sezonului 9 „Românii au talent”

În seara de vineri, 10 mai, cei patru jurați au vizionat din nou momentele pe care le-au notat pozitiv, alegându-le doar pe cele mai bune de data aceasta, pentru ca semifinalele să fie unele de excepție. După mai multe negocieri, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu au ajuns la concluzia că ei sunt cei mai potriviți pentru a face show în continuare și pentru a intra în lupta pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro!

Vineri seară au fost aleși semifinaliștii care vor concura în galele live din 17 și 24 mai. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai. Au fost aleși 19 semifinaliști, cărora li se vor alătura cei cinci concurenți care au primit Golden Buzz.

aris-negoita-ultimul-golden-buzz-la-romanii-au-talent-sezonul-9-pustiul-asta-este-senzational_2.jpg

Micuțul dansator Aris Negoiță a primit Golden Buzz din partea prezentatorilor Smiley și Pavel Bartoș
Foto Facebook

În semifinalele emisiunii au ajuns trupele Acro Duo (acrobaţi), Azeri Brothers (artişti de circ), Dui Sienna (acrobaţi), Corul de Copii al Operei Naţionale, cântăreţii Anton Joseph (24 de ani), Andrei Cheteleş (29 de ani), pianistul Rareş Dumitru Bratu (15 ani), cântăreţii de operă Alin Buruiană (23 de ani), Isabela Stănescu (18 ani), dansatorii Nikol Varga (9 ani), Casiana Oancea şi Alin Mătuşă, Sebastian Petraşcu (36 de ani) şi Andreea Tucaliuc (14 ani), balerina Elena Gibson (42 de ani), magicienii Stevie Starr (56 de ani) şi Magitot (33 de ani), actriţa Anna Senger (31 de ani), artistul de circ Lucian Răducanu (32 de ani) şi barmanul Alexander Shtifanov (31 de ani). 

Cei care au primit Golden Buzz merg direct în semifinale 

Acestora li se vor alătura și cei cinci concurenţi care au primit Golden Buzz de la membrii juriului şi de la prezentatori: cântăreaţa Ana-Maria Pantaze (38 de ani) – Mihai Petre, dansatoarea Ema Stoian (10 ani) – Andra, dansatorul Kidd Strobe (24 de ani) – Andi Moisescu, cântăreaţa de operă Daniela Machidon (18 ani) – Florin Călinescu şi dansatorul Aris Negoiţă (8 ani) – Smiley și Bartoş. 
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1