Croitoreasa cu voce dinamită de la «Românii au talent»! A primit Golden Buzz de la Mihai Petre

mihai-petre-golden-buzz-croitoreasa.jpg

Mihai Petre a oferit primul Golden Buzz al sezonului 9 unei croitorese cu voce de aur
Foto: Pro TV

În seara de vineri, 8 februarie, emisiunea Românii au talent a debutat deja cu un Golden Buzz! Vocea care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei.

În momentul în care s-a urcat pe scenă, timidă, emoționată și neîncrezătoare, jurații i-au pus deja eticheta Ana Mariei Pantaze, de meserie croitoreasă. Aceștia puteau să bage mâna în foc că momentul va fi un adevărat fiasco, până când concurenta a început să cânte. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul Golden Buzz al sezonului 9, care se anunță a fi unul cu adevărat incendiar. 

ana-maria-pantaze-romanii-au-talent.jpg

Ana Maria Pantaze i-a dat gata pe cei patru jurați
Foto: Pro TV

Cine este concurenta care a primit primul Golden Buzz al sezonului

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a legendarei Etta James, în stilul lui Janis Joplin însă. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre concurentei înainte să apese primul Golden Buzz din acest sezon.  „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, a adăugat și Andi Moisescu.

„Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria vădit emoționată, după ce a aflat că va merge direct în semifinală. 

jurati-romanii-au-talent.jpg

Jurații s-au ridicat în picioare în urma prestației
Foto: Pro TV

Ana Maria Pantaze, între croitorie și muzică 

Concurenta a dezvăluit că în ceea ce privește muzica ascultă aproape orice, de la muzică la jazz și că a început să cânte la..karaoke. Iată însă că de pe micile scene improvizate a ajuns pe marea scenă de la Românii au talent și l-a convins pe Mihai Petre, care abia s-a reîntors la pupitrul juriului, să apese butonul „de aur”.

„Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus.

Timpurile... atunci când eram eu mică… era mai greu (să te apuci de muzică n.r), trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a dezvăluit concurenta pentru protv.ro

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1