Aris Negoiță, «Mowgli» de la «Românii au talent», a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

Moment de dans inedit pe scena de la Românii au talent! La doar 8 ani, Aris Negoiță i-a uimit pe jurați cu momentul lui de dans și a reușit să îi determine pe prezentatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley, să apese Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în semifinale. Iată cine este tânărul talentat!

Aris Negoiță a ridicat în picioare juriul de la Românii au talent, iar Mihai Petre s-a declarat impresionat de prestația lui scenică, plină de energie și expresivitate. Micuțul de doar 8 ani, reușind să cucerească nu numai publicul, ci și prezentatorii emisiunii Pavel Bartoș și Smiley care au decis de comun acrod să apese butonul Golden Buzz.

„M-ai bucurat cu mșcările tale. E clar că e pentru tine scena. M-am bucurat ce au făcut băieții pentru tine”, a spus Andra.

Momentul în care confetti-urile au căzut pe scenă, Aris a izbucnit în lacrimi, emoționându-i și mai mult pe jurați și pe telespectatori. Încă de când a urcat pe scenă, micuțul dansator a dovedit că își stăpânește foarte bine emoțiile și că abia aștepta să înceapă numărul de dans. Energia sa a fost un debordantă, iar marea surpriză a venit în momentul în care Aris și-a dat jos maioul. Acest gest, a stârnit ovațiile publicului. Datorită părului lung și creț, jurații l-au comparat pe băiețel cu Mowgli din celebra poveste Cartea Junglei.

”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală”, a spus Smiley.

Cine este Aris Negoiță, Mowgli de la Româniii au talent

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. 

Aris a fost într-o tabără, cea mai tare din Europa - FAIR PLAY DANCE - unde a câștigat toate cursurile, gratuit, pentru următorul an. 

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. ”Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: ”Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul”.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. ”El se mai gândea și la Mihai Petre, că el e pe zona dansului”.

aris-negoita-ultimul-golden-buzz-la-romanii-au-talent-sezonul-9-pustiul-asta-este-senzational_4.jpg

Aris Negoiță are doar 8 ani, dar deja are experiență în foarte multe domenii

Toată lumea a remarcat părul superb al lui Aris, iar de ”vină” pentru coafura puștiului este Smiley. ”Smiley este preferatul lui. Și-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley ”Maitli”. Și-a lăsat părul lung de la cinci-șase ani, dar el zicea: Vreau să mă tund ca ”Maitli”.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. 

”Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră. La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1