Florin Călinescu i-a oferit Golden Buzz unei frumoase soprane la «Românii au talent»

calinescu.jpg

Florin Călinescu a fost emoționat de talentul unei tinere
Foto Facebook

În seara de vineri, 29 martie, emisiunea Românii au talent a a mai oferit încă un Golden Buzz! Talentul care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei Daniela Machidon, o tânără studentă la medicină care l-a dat pe spate pe actor.

Jurații au fost martorii unui moment de excepție la «Românii au talent», iar Florin Călinescu i-a oferit numaidecât un golden buzz, care a trimis-o pe Daniela Machidon, care a interpretat o piesă care i-a pus în valoare talentul vocal, direct în finală.

Florin Călinescu a oferit Golden Buzz la «Românii au talent»

Jurații și publicul au început să plângă atunci când i-au auzit talentul cu care a fost înzestrată frumoasa tânără. Florin Călinescu i-a oferit Golden Buzz, iar studenta de la medicină a fost foarte fericită când a aflat că a fost trimisă direct în finală la Românii au talent.

„Prima oară m-ai neliniștit. M-ai liniștit cu vocea ta suavă. A fost frumos. A fost un moment foarte, foarte frumos. A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul”, a declarat Mihai Petre.

„Aveti material didactic la facultate? Mă refer dacă lucrați pe cadavre. Donezi corpul științei? Oricum sunt fleașcă. Îmi donez corpul științei”, a spus Florin Călinescu chiar după ce i-a oferit Golden Buzz.

daniela-machidon.jpg

Daniela Machidon a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu
Captură ecran

„Sunt atât de emoționată. Nu-mi găsesc cuvintele. Vai de mine ce am făcut”, a spus Daniela Machidon emoționată. 

 

 

Daniela Machidon este o tânără din Chișinău

Originară din Chișinău, Daniela Machidon are 18 ani și este studentă la Medicină. Cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. De mică voia să facă ceva legat de artă – dans, muzică, orice. Așa că părinții au ales muzica și, prin urmare, Daniela face canto clasic de la vârsta de 10 ani. Până acum, Daniela a participat la diferite concursuri naționale și internaționale, iar recent, a câștigat 35.000 de lei la un concurs de karaoke. Aceasta este pasionată și de actorie și, în timpul liceului, a făcut 4 ani de teatru. Daniela este studentă, în primul an, la Medicină. Părinții nu voiau neapărat ca ea să facă asta, pentru că știu cât este de greu, dar acum s-au mai acomodat cu ideea. Ambii părinți lucrează în sistemul medical – tatăl este chirurg mamolog, mama este asistent medical. Daniela și-ar dori să se specializeze pe chirurgia estetică și plastică sau să fie chirurg mamolog, cum e tatăl. Daniela își dorește să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiaza iubitul ei, și el din Republica Moldova. Cei doi sunt împreună de trei an și jumătate, potrivit romaniiautalent.protv.ro.
 

Loading...

Citește și

  • Florin Călinescu, juratul de la ”Românii au talent”, este unul dintre oamenii care au scris primele pagini din istoria postului PRO TV. Însă, la începutul carierei participa la ”Cântarea României”.

    Are un talent uriaș și este unul dintre cei mai iubiți actori români. Florin Călinescu, juratul de la ”Românii au talent”, este unul dintre oamenii care au scris primele pagini din istoria postului PRO TV. Însă, la începutul carierei participa la ”Cântarea României”.

  • Vineri seară, talentul a fost la el acasă pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini diverse s-au prezentat în fața juraților și au făcut tot posibilul să-i impresioneze, dar mai ales să facă spectacol și să primească aplauzele publicului. Andi, Andra, Mihai și Florin au analizat fiecare reprezentație, s-au bucurat de show și au fost uimiți de calitățile participanților și de voința de care au dat dovadă. Florin Călinescu a plâns în cadrul ultimei ediții «Românii au talent», emisiune care a fost difiuzată vineri, 1 martie 2019. El nu și-a putut stăpâni emoțiile, iar lacrimile au început să curgă imediat după ce un tânăr a interpretat o melodie care a făcut referire la victimele din Colectiv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1