Iat-o pe Irina Loghin seara, pe răcoare, cu căţelul la plimbare!

i112-13-v-9.jpg

Îmbrăcată în ţinută sport, Irina Loghin s-a plimbat, agale, cu Tomi. Vedeta merge şi câţiva kilometri în fiecare zi

Mersul pe jos face piciorul frumos! Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, la plimbare, pe celebra solistă de muzică populară Irina Loghin. Are 79 de ani, dar nu-i dai nici cu buletinul în mână. Însă are secretele ei: plimbări lungi şi dese, tratamente cosmetice naturiste şi o dietă din care a exclus carnea. Ea nu iese niciodată singură, ci însoţită de Tomi, câinele ei lup.

Irina are acest obicei, de a se plimba zilnic, încă din anii tinereţii: ”Merg în parc în fiecare zi, dar nu la aceeaşi oră. Dacă am treabă dimineaţa, ies seara la alergat, şi invers. Cel puţin o dată pe zi, fac turul Lacului Herăstrău. E lege! Am acest obicei de când m-am mutat în Bucureşti, cam de 50 de ani. Înainte mă plimbam cu cei doi copii ai mei în braţe, iar când s-au mărit se ţineau după mine pe jos. Îmi face bine mişcarea, mă menţine în formă. Nu aş putea renunţa decât dacă îmi ia Dumnezeu puterile. Dacă am vreun musafir acasă, îi spun să mă aştepte cam o oră şi jumătate, până mă întorc”, a povestit ea, pentru Click!

i212-13-v-3.jpg

Irina străbate şi iarna Parcul Herăstrău

 

Irina se mai opreşte din mers, când dă nas în nas cu admiratorii curioşi: ”Mai mă întreabă câte unul dacă nu-i prea mare băţul pe care îl iau cu mine. Eu ies şi cu câinele meu lup, Tomi, pe care îl am de opt ani, şi când se mai încaieră cu maidanezii, mă bag între ei ca să-i despart, cu creanga asta, dar nu-i lovesc. Sunt iubitoare de animale, nu aş da în ele. Băţul mă mai ajută niţel pe potecă, unde e mai greu de mers”, ne-a mai zis Irina.

Artista susţine că nu se teme nici de ger, nici de zăpadă: ”Anul trecut, eu şi Tomi au făcut potecă prin parc pe zăpada moale, după ce a nins toată ziua. Era foarte frumos, iar câinele meu era în al nouălea cer”. Dacă în spectacole o vedeţi strălucind în lumina reflectoarelor, în ţinute de scenă scumpe, iată că pe stradă, celebra solistă de muzică populară preferă hainele sport, geci de fâş, trening, blugi ori cămăşi tinereşti, în carouri. Fotoreporterii Click! au surprins-o, din nou, zilele trecute, plimbându-se agale cu câinele ei: “Pe Tomi, ciobănescul german, l-am adus din Chişinău când avea doar trei săptămâni”, ne-a spus vedeta cu voce de aur.

Solista e o mare iubitoare de animale. Ea mai are acasă şi câteva pisici, unele dintre ele fiind găsite abandonate în Herăstrău. Prin intermediul Click!, Irina Loghin caută acum stăpâni pentru cei trei pisoiaşi: “Dacă găsesc o persoană potrivită, care ştiu că ar putea avea grijă de pisoi, sunt dispusă să îi ajut financiar. Tot ce îmi doresc, e să le găsesc o casă şi un stăpân iubitor”, ne-a spus artista.

Anca Badiu, în oraş cu patrupedul de buzunar

Şi fosta solistă a trupei Class, Anca Badiu (39 de ani), a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, deunăzi, cu simpaticul Bijou, din rasa chihuahua. Îmbrăcată în negru şi cu căţeluşul de buzunar la subraţ, Anca a căutat un loc de parcare pentru bolidul ei pe patru roţi.

i312-13-v-8.jpg

Anca Badiu îl răsfaţă pe Bijou cu hăinuţe scumpe

Este nedespărţită de zece ani de Bijou, iar în fie­care an, de ziua lui de naştere, îi oferă daruri şi îi pregăteşte tradiţionalul tort. Anca ne-a mărturisit în repetate rânduri că îşi iubeşte câinele ca pe propriul copil.

E topit după Maxi, găsit pe marginea drumului

Cât îl priveşte pe Costin Mărculescu (49 de ani), acesta a publicat, ieri, pe Facebook, o fotografie amuzantă, în care căţelul lui, Max, pare că îi face masaj.

i412-13-v-7.jpg

Costin Mărculescu: ”Maxi îmi face masaj!”

Însă nu mulţi ştiu cum a ajuns pufoşenia în casa actorului: “L-am găsit pe marginea drumului, în apropiere de comuna 1 Decembrie. Era îngheţat, mi-era tare milă de el, aşa că l-am luat acasă. Îi facem duş în cadă, îl plimbăm în braţe, Maxi doarme cu mine în pat. S-a obişnuit cu noi, este un răsfăţat”, ne-a povestit Costin, care i-a cumpărat chiar şi hăinuţe animalului de companie care îl înveseleşte în fiecare dimineaţă.
Loading...

Citește și

  • Irina Loghin pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Are 79 de ani, dar arată mult mai tânără. Totul datorită unei alimentaţii sănătoase, dar şi a trucurilor de înfrumuseţare pe care le-a respectat, cu sfinţenie, toată viaţa.

  • Irina Loghin a avut mari emoţii, sâmbăta trecută, când fiica ei, Irinuca, s-a căsătorit cu Bogdan, de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani. Mireasa şi mama ei şi-au comandat două rânduri de ţinute, pentru eveniment, câteva dintre ele fiind lucrate de vestita creatoare de modă Doina Levintza. La petrecerea organizată la un local din Herăstrău au dănţuit peste 200 de persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1