Ianna Novac cântă în duet cu fetița ei de 6 ani

baza-ianna-si-erika.jpg

Ianna e topită după Erika

E fericită pentru că are cine să îi ducă mai departe talentul. Cântăreața Ianna Novac (36 de ani) cântă alături de fiica ei, Erika (6 ani), o piesă scrisă pentru fiul, respectiv frățiorul Alexandru (7 luni).

Melodia se numește „Nani” și e compusă de Constantin Rusnac, pe versurile lui Dumitru Matcovschi. Ianna și Erika au interpretat piesa în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1), dar și cu ocazia unui spectacol. Micuța are o voce deosebită și nu are deloc emoții când se află pe scenă pentru că mama ei a obișnuit-o din primii ani de viață cu spectatorii și cu aplauzele. „Sunt fericită că Erika e atât de pasionată de muzică. Nu știu în viitor ce se va întâmpla, dar dacă va duce mai departe talentul, chiar voi fi mândră. Are ureche muzicală și deocamdată îi place să cânte”, ne-a spus Ianna Novac.

Loading...

Citește și

  • Soprana Ianna Novac şi tenorul Octavian Dobrotă îl vor boteza pe micuţul Alexandru pe 10 noiembrie la Biserica „Sf. Gheorghe Nou” din Capitală. Născut pe 7 august, el este al doilea copil al artistei. Conceput în Grecia, Alex a venit ca un dar de la Dumnezeu. La ceremonia de botez vor fi 20 de naşi, conform unei tradiţii basarabene.

  • Ianna la medicul estetician, și-a făcut botox pentru a scăpa de riduri

    Ianna Novac este una dintre artistele care are mare grijă de imaginea ei. Ianna Novac se prezintă impecabil pe scenă. Mămica a doi copii, artista în vârstă de 36 de ani a simțit nevoia să își „șteargă” câteva riduri fine de pe frunte, așa că s-a lăsat pe mâna unui chirurg estetician renumit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1