Horia Vîrlan: «Am mers 11 km şi am făcut 9 bazine»

12-13-vedete-horia-virlan-2.jpg

Horia Vîrlan, «Superman» în vacanţă

Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar de la Prima TV îşi încarcă bateriile înainte de a începe filmările pentru sezoanele noi ale emisiunilor “Cireaşa de pe tort” şi ”Mama mea găteşte mai bine”.

 Horia Vîrlan (53 de ani) a intrat în “cantonament”, aşa că maestrul bucătar se află la munte, în zona Sibiului, unde se relaxează și se bucură de zăpadă. Un nou sezon din “Cireașa de pe tort” îl așteaptă curând pe Horia Vîrlan, emisiune în care vedetele autohtone de abia așteaptă să-i demonstreze cât de bine gătesc.

12-13-vedete-horia-virlan-1.jpg

Horia Vîrlan se pregăteşte pentru noi sezoane din “Cireaşa de pe tort” şi ”Mama mea găteşte mai bine”

„Deocamdată mă bucur de liniște, mă relaxez la munte și de abia aștept să încep filmările. Mă răsfăț cu masaje, salină, piscină și merg mult pe jos, în plimbări. Am mers şi 11 km pe jos și am făcut 9 bazine. Până acum am vizitat Valea Zânelor și o cetate dacică din zonă” ne-a spus Horia Vîrlan.

Loading...

Citește și

  • Noul an aduce în grilele televiziunilor mai multe emisiuni culinare, căci românii par dornici să înveţe cum să facă spectacol în bucătărie. În 2017, la Prima TV, Horia Vîrlan revine cu două producţii, nu cu una, căci pe lângă „Mama mea găteşte mai bine” va relua şi îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort”!

  • „Un bucătar care ţine dietă e ori bolnav, ori foarte ambiţios. Eu am 126 kg şi sunt perfect sănătos”, ne spunea Horia Vîrlan în urmă cu exact 5 ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Chiar dacă i-a fost foarte greu, simpaticul bucătar a decis să să se pună şi el pe slăbit. A dat jos 16 kg în 2-3 luni.

  • horia varlan, retete, muraturi, vinete, pulpe de rata

    Toamna are un farmec aparte pentru Horia Vîrlan, juratul emisiunii “Mama mea găteşte mai bine” de la Prima TV. Acum e momentul reţetelor cu dovleac, gutui, prune şi vinete, momentul preparării borcanelor cu zacuscă şi murături, al aprovizionării cu legume şi fructe congelate. Cum le prepară pe toate? Maestrul bucătar ne-a dezvăluit câteva reţete şi trucuri din propria bucătărie.

  • horia virlan

    Celebrul bucătar Horia Vîrlan (52 de ani) se întoarce pe micile ecrane de la Prima TV cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”. Şi nu singur, ci cu un nou ajutor, interpretul de muzică populară Valentin Sanfira.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1