Horia Brenciu, mândru de fiul său, Toma: „Un tip bine, după care leșină fetele”

brenciiu_si_toma_2.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu este tare mândru de fiul său adoptat, Toma
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horia Brenciu, care la sfârșitul lunii august va împlini 45 de ani, se simte tare mândru de fiul său adoptat, Toma, pe care l-a lăudat în cea mai recentă publicare de pe contul său de Facebook. Micul Toma este cel mai nou membru al familiei lui Brenciu, iar artistul îi prevede deja un viitor strălucit.

Aflat pe litoral în această perioadă, Horia Brenciu se bucură de soare, de mare, dar și de prezența frumoasei sale familii: Alice Dumitrescu, soția sa, cele trei fete și mezinul toma care are aproape trei ani.

brenciiu_si_toma_1.jpg

horia brenciu
El este Toma, băiețelul lui Horia Brenciu
Foto: Facebook

Cântărețul este topit după fiul său și a decis să-l prezinte fanilor din mediul virtual într-o fotografie, stând întins cu burtica la soare, pe șezlong: „Când o să vedeți un tip bine, după care leșină fetele, nu sunt eu. E fii-miu!”, a scris plin de umor Horia Brenciu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • De Crăciun, simpaticul Horia Brenciu ne-a demonstrat din plin că există magie şi minuni. În prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezintă la Antena 1 alături de Diana Munteanu, Horia ne-a făcut cunoştinţă cu mezinul familiei sale. Toma Brenciu are doi ani şi jumătate şi a fost adoptat în mare secret.

  • horia brenciu

    Horia Brenciu și-a surprins toți fanii în prima zi de Crăciun, când l-a prezentat pe fiul său. Toată lumea știa că vedeta are trei fete, Mina, în vârstă de patru ani, și Andreea și Maria, din două relații anterioare ale soției sale, producătorul tv Alice Dumitrescu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5