Horia Brenciu are un fiu! Cea mai emoționantă imagine cu cei doi

horia_brenciu_fiu_01.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu are un fiu în vârstă de doi ani și șase luni
foto: Marius Bărăgan

Horia Brenciu (44 de ani) și-a împlinit cea mai arzătoare dorință, dar a ținut acest lucur ascuns de ochii lumii. În umră cu doi ani, artistul mărturisea că-mi dorește foarte mult un fiu, iar duminică, în seara de Crăciun, l-a prezentat lumii pe Toma, băiatul lui.

În prima ediție a emisiunii Uniplay difuzată de Antena 1, de Crăciun, la ora 20.00, Horia Brenciu și-a prezentat pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei. „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

horia_brenciu_fiu.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu este topit după fiul său, Toma
foto: Marius Bărăgan

 

horia_brenciu_fiu_02.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu și soția sa, Alice DUmitrescu, împreună cu Mina și Toma
foto: Marius Bărăgan

 

Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul tv Alice Dumitrescu (48 de ani), după opt ani de relaţie. Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Cei doi au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

În urmă cu doi ani, în preajma Crăciunului, Horia Brenciu făcea o declarație al cărei înțeles îl deslușim abia acum. „Aș vrea să se impună o lege prin care, în fiecare Crăciun, fiecare familie din lumea asta să adopte câte un copil. Cred că lumea nu ar deveni mai bună, ci ar deveni mult mai fericită. Aș vrea ca Moș Crăciun să-mi aducă un fiu”, a mărturisit artistul.

Loading...

Citește și

  • Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.

  • Horia Brenciu a vorbit despre copilărie, familie, despre starea televiziunii şi despre marea sa pasiune, muzica.Îi place să descopere şi să experimenteze. Scrie poezie, iubeşte şi încă are „microbul" televiziunii. Are o relaţie apropiată cu fanii şi nu se supără când aceştia „îl trag de urechi".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1