Horaţiu Mălăele, surprins la filmări pe aeroport

horatiu.jpg

horatiu malaiele luca
Regizorul Horaţiu Mălăiele filmează la Aeroportul Otopeni
Foto: arhivă personală

Cel mai nou film al lui Horaţiu Mălăele şi-a mutat platoul de filmare la Aeroportul Henri Coandă. La terminalul de pasageri, actorii trag cadru după cadru pentru "Luca", un thriller psihologic, ce se anunţă a fi unul de excepţie.

În regia lui Horațiu Mălăele, „Luca” este povestea captivantă a unui tânăr expat în lupta cu destinul, întors în țară după 20 de ani, descoperă o lume pe care nu o mai cunoaște. Cu ajutorul Giuliei (Mădălina Craiu) și a câtorva oameni din fosta sa viață, Luca Plătici (interpretat de Istvan Teglas), reușește să își învingă fantomele trecutului și să afle sensul existenței sale.

"Cred că actorul, este o oglindă imensă și vie, în care ne mai aranjăm, din când în când, viața. Existența lui pare ciudată, inexplicabilă și tainică. Când viața, cu tot hățișul ei conceptual, se opune ca un asemenea destin să își urmeze rostul, lucrurile o iau razna. Minimalizând, despre acest derapaj forțat vreau să vorbesc în acest film pe care îl voi ridica împreună cu cea mai talentată echipă din casa cinematografiei noastre”, a explicat regizorul Horațiu Mălăele.

Filmările au loc la Aeroportul Otopeni, la terminalul de pasageri.

horatiu_2.jpg

horatiu malaiele luca
Horaţiu Mălăiele are 66 de ani
Foto: arhivă personală

„Niciodată un studio de filmare nu va reuși să fie la fel de autentic cum este un terminal real, cu pasageri reali și ei, cu atmosfera și anunțurile sonore de pe fundal. Colegii mei din Compania Națională Aeroporturi București vin și cu un know-how specific. Fiind atât de multe reguli în aeroport, senzația inițială este că... nu ai cum să faci un film fără să le încalci! Ei bine, ei vor ști să rezolve aceste aspecte, să te îndrume și, totodată, să-ți lase libertatea de a te desfășura cu filmarea, oricât de dificilă sau complexă ar fi aceasta. Am ales să susținem acest proiect, pentru că întotdeauna venim în întâmpinarea unor astfel de proiecte, mai ales când sunt implicați  tineri actori. Renumele regizorului sau al unuia sau mai multor actori din distribuție vin ca un bonus. Ceea ce s-a întâmplat și la Luca...”, a explicat Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București. 

Din distribuție fac parte Istvan Teglas, Andi Vasluianu, Mădălina Craiu, Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Liana Mărgineanu, Bogdan Mălăele, Giulia Nahmany și mulți alții.

Filmările au loc în perioada 5 septembrie - 4 octombrie 2018 în București și Buftea.

Loading...

Citește și

  • Are o familie superbă, o carieră impresionantă şi a reuşit să se împartă între cele două cu multă iscusinţă. Mai mult, ambii băieţi îi calcă pe urme, moştenindu-i, fiecare, câte o bucăţică din talentul uriaş. În 1 august, Horaţiu Mălăele îşi aniversează ziua de naştere. Unde altundeva decât pe scenă?

  • radu beligan, actor, decedat, aplauze, teatru, inmormantare

    Mama actorului Horațiu Mălăele a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunţul decesului fiind făcut de celebrul actor. El a publicat pe contul de socializare un mesaj emoționant. Actorul se afla în străinătate când a aflat cumplita veste și s-a întors de urgență în țară.

  • Horațiu Mălăele a avut mari emoții, weekendul trecut, când fiul lui în vârstă de 25 de ani, Cristian, s-a căsătorit cu Roxana, după o relație de mai mulți ani. Frumoasa brunetă a purtat la cununia civilă o rochie albă cu broderie, părul brogat l-a avut prins într-o agrafă elegantă, iar buchetul a fost plin de floricele colorate.

  • Bogdan, fiul cel mare, i-a moștenit talentul actoricesc al lui Horațiu Mălăele. Peste patru zile, tatăl și fiul vor urca pe scenă în sepctacolul ”Ediție specială”.