Horaţiu Mălăele este în doliu. Mama actorului a murit

1-malaele-591551515.jpg

radu beligan, actor, decedat, aplauze, teatru, inmormantare
Horaţiu Mălăele este în doliu
foto: Click!

Mama actorului Horațiu Mălăele a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunţul decesului fiind făcut de celebrul actor. El a publicat pe contul de socializare un mesaj emoționant. Actorul se afla în străinătate când a aflat cumplita veste și s-a întors de urgență în țară.

Mama actorului Horațiu Mălăele s-a stins din viață în noaptea de  sâmbătă spre duminica. Actorul se afla în străinătate când a aflat cumplita veste și s-a întors de urgență în țară.

Femeia locuia singură în municipiul Târgu Jiu.

"Doamne, ai știre și de mama mea, plecată în zorii zilei la cele veșnice",  a fost mesajul trist transmis de Horațiu Mălăele, duminică pe contul lui de socializare.

Actor, regizor, desenator, scriitor și globetrotter pasionat, Horațiu Mălăele (64 de ani) a fost mereu discret cu viaţa personală. Gabi, soţia lui Mălăele, a apărut de puţine ori în public alături de actor. Ea este absolventă de Cibernetică şi director la o mare companie, aşa că nu prea frecventează evenimentele mondene.
Soţii Mălăele au împreună doi băieţi mari, care au urmat calea tatălui lor. Cu cel mare, Bogdan Mălăele, actorul joacă des pe scenă, iar cel mic, Cristian, este student la Regie.

Loading...

Citește și

  • Are o familie superbă, o carieră impresionantă şi a reuşit să se împartă între cele două cu multă iscusinţă. Mai mult, ambii băieţi îi calcă pe urme, moştenindu-i, fiecare, câte o bucăţică din talentul uriaş. În 1 august, Horaţiu Mălăele îşi aniversează ziua de naştere. Unde altundeva decât pe scenă?

  • Bogdan, fiul cel mare, i-a moștenit talentul actoricesc al lui Horațiu Mălăele. Peste patru zile, tatăl și fiul vor urca pe scenă în sepctacolul ”Ediție specială”.

  • Maestrul Horaţiu Mălăele (63 de ani) se poate lăuda cu cei doi fii, Bogdan (30 de ani) şi Cristian (28 de ani), ambii absolvenţi ai Facultăţii de Regie şi Film, deşi, în urmă cu 13 ani, celebrul lor tată spunea că nu au înclinaţii artistice: “Nici ei nu ţin să se orienteze spre teatru şi nici eu nu ţin”, era comentariul actorului de la acea vreme.

  • spectacol Editie speciala Horatiu Malaele

    Inegalabilul showman Horațiu Mălăele va face haz de necaz în stilul caracteristic împreună cu fiul său cel mare, actorul Bogdan Mălăele, într-un nou spectacol, intitulat „Ediție Specială”. Sâmbătă, 24 iunie, cei doi vă invită să râdeți cu poftă în cadrul celei mai noi producții, care se joacă la Cinema Pro.