Grigore Gherman de la «Te cunosc de undeva» a filmat videoclip în munți

baza-gherman.jpg

grigore gherman
Grigore Gherman a filmat videoclipul „Bucovina, raiul meu”

Îl vedeţi la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), iar în curând îl veți putea urmări pe solistul de muzică populară Grigore Gherman (32 de ani) și într-un nou videoclip dedicat ținutului Bucovina.

El a filmat zilele trecute la munte, pe un armăsar nărăvaș, pentru piesa „Bucovina, raiul meu”. Artistul a avut alături la filmări și copii din Bucovina, în cele mai importante obiective turistice. Bucovina ocupă un loc aparte în inima solistului născut la Cernăuţi. Nu i-a fost deloc ușor să filmeze călare pe cărări de munte, dar Grigore Gherman a vrut să atragă atenția asupra frumuseților pe care oamenii par să le fi uitat. Solistul a fost cooptat în emisiunea de la Antena 1, unde până acum a intrat în pielea unor artişti precum Carla’s Dreams, Laura Lavric, Tarkan şi Delia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Producătorii de emisiuni tv se orientează tot mai des spre o altă categorie de vedete pentru colaborare. E vorba de cântăreţii de muzică populară care fie au devenit prezentatori tv, fie concurenţi. Click! îţi spune ce artişti de folclor au intrat pe piaţa tv şi ce alte pasiuni mai au în afară de muzică şi de televiziune.

  • juriu te cunosc de undeva

    Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva"!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, promite să fie unul cu mari surprize, multă voie bună și transformări fabuloase. Cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar şi 12 vedete concurente se vor întoarce pentru un nou sezon. Alina Puşcaş, devenită mamă pentru a treia oară vara aceasta, se află într-o formă de invidiat şi este pregătită să păşească pe platou alături de colegul şi prietenul său, Cosmin Seleşi, pentru a fi gazda emisiunii care smulge an de an hohote de râs telespectatorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1