Giulia Anghelescu, cu fetiţa la stomatolog!

giulia_anghelescu_fetita.jpg

giulia anghelescu fetita antonia sabrina
Giulia Anghelescu are doi copii, o fetiţă - Antonia Sabrina (3 ani şi jumătate) şi un băieţel - Eduard Mikael (6 luni)
foto: Dorin Constanda

Fetiţa Giuliei Anghelescu s-a trasformat într-o adevărată domnişoară. Micuţa este foarte cochetă, iar de curând a fost la primul ei control stomatologic. Artista este foarte mândră de ea, Sabina Antonia (trei ani şi jumătate) fiind o fetiţă foarte curajoasă.

Giulia Anghlescu este o mămică tare mândră de copiii ei şi are şi motive pentru acest lucru. Artista a realizat că Sabina Antonia a dat dovadă de mult curaj şi i-a demonstrat din nou mamei că nu se teme să meargă la dentist. 

fetita_giulia.jpg

giulia anghelescu fetita sabina antonia stomatolog
Sabina Antonia a fost foarte cuminte la primul ei control stomatologic
foto: arhiva personală

"Antonia a fost la primul ei control stomatologic. S-a îndrăgostit de Raluca şi de toate instrumentele din cabinet ţi nu mai voia să plece. Cu cât mergeţi mai de timpuriu cu piticii la cabinetul stomatologic cu atât ei nu vor prinde teamă de doctor", a scris Giulia Anghelescu pe o reţea socială.  

Giulia Anghelescu este căsătorită cu Vlad Huidu. Cei doi şi-au unit destinele acum trei ani, la botezul fetiței lor, Sabina Antonia. În aprilie, Giulia a devenit din nou mamă, aducându-l pe lume pe Eduard Mikael, la Spitalul Polizu din Capitală.

Loading...
 
 

Citește și

  • giulia huidu

    Giulia și Vlad Huidu și-au botezat băiețelul duminică, 11 octombrie, la Biserica Elefterie din Capitală. Cei 80 de invitați au petrecut apoi la un restaurant din nordul Bucureștiului. Dacă la biserică vedeta a fost micul Eduard Mikael, la petrecerea care a urmat, sora mai mare a fost sub luminile reflectoarelor. Antonia (3 ani) a purtat o rochie albă din dantelă, perfect asortată cu celebra ei mamă.

  • VIP-urile s-au pus pe botezat. Cuplurile Giulia şi Vlad Huidu şi Andra şi Cătălin Măruţă au intrat în febra pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viaţa lor. Click! vă dezvăluie amănunte despre petrecerile cu ştaif, la care se vor distra, ­până-n zori, sute de invitaţi.

  • botez giulia anghelescu huidu

    Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

  • Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu şi-au botezat fiul, pe Eduard Mikael, duminică (11 octombrie), la Biserica Elefterie din Bucureşti. Slujba a ţinut o oră, iar micuţul a fost foarte cuminte, spre fericirea părinţilor şi a naşilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1